Breaking

duminică, 26 octombrie 2014

Aliss Shopping City - Craiova

Categoria Magazine Fizice Magazine Online Mall Hipermarket

Aliss Shopping City - Craiova


Descriere firma:
Aliss Shopping City este un complex de magazine situat in cartierul Craiovita din Craiova. Aliss Shopping City are o suprafata de peste 11.000 de mp cuprinzand aproximativ 100 de magazine de imbracaminte, incaltaminte, sport, bijuterii si accesorii, servicii, restaurante si cafenele, intr-un mix de branduri care sa satisfaca toate gusturile.

Aliss Shopping City reuneste branduri consacrate si branduri nou intrate in Craiova, ca Atmosphere, Rinascenti, Chanttal, Bahmu Atelier, Minelli Boutique, Artista, Jeans Factory, Celebre Brands, Bijuteria A & M, Sevda, Corso, Moda Aliss, Aliss Designs, Pigal, Raspberry, Ted Shoes, Brands Outlet, Alexia, Pretty Girl, Spoofs Brand Perfumes, Franco Ferri, En Vogue, Happy Kids, King Baby, Little Twings, Heaven, Blue Bay, Xhigh Style, Biank, Pierre, Luvette, Sailebao, Herbamed, Dixit, Grantibu, Fashion Style, La Bogdan, Danka si nu numai.

Zona de restaurante si cafenele ofera o gama larga de optiuni gastronomice, din bucataria traditionala romaneasca si internationala, printre locatiile deschise aici numarandu-se Restaurant Panoramic, Café Veranda si German Doner Kebab.





Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Craiovita, str. Aleea 1 Tineretului (intre Penny si Kaufland)
Telefon: 0251 480 023

Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: închis

CONTACT ONLINE
e-Mail: modex2@yahoo.com
Site: http://www.alissshoppingcity.ro

Extra:
Cea mai noua si moderna zona de cumparaturi si petrecere a timpului liber se va deschide, in curand, in centrul cartierului Craiovita. Aliss Shopping City va pune la dispozitiaclientilor sai zeci de locuri de parcare, terase, zone de promenada, zone de atractie pentru copii, devenind locul perfect pentru a-ti aduce familia si pentru a te distra de minune.





Prezentare video


Gaseste Aliss Shopping City din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.