Breaking

duminică, 26 octombrie 2014

Hotel Lido Craiova - 3 stele

Hoteluri

Hotel Lido Craiova


Descriere firma:
"Lido" este un hotel din Craiova care pune la dispozitia oaspetilor 40 camere moderne pentru cazare. Prin restauntul propriu, Lido poate organiza evenimente cu pana la 300 de invitati.

Hotel Lido - 3 stele - capacitate 40 de camere
In fiecare din aceste camere puterea o detin culorile, creand o atmosfera si un decor ce confera autenticitate, gratie mobilierului ales, lenjeriei de cea mai buna calitate, perdelelor de material fin, draperiilor elegante si mochetelor groase dar moi.

Nu am uitat nici de tehnologia la nivel inalt, reprezentata prin televizoare LCD, retea de telefonie fixa, internet wireless si minibar in fiecare camera.

Baile sunt complet si modern utilate cu mobilier deosebit, dusuri, oglinzi inramate ca niste opere de arta, uscator de par, prosoape de calitate superioara.

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Str. Constantin Brancusi, nr. 10
Telefon: 0251 590332; 0761 344028

Program:

CONTACT ONLINE
e-Mail: office@lido-craiova.ro
Site: http://www.lido-craiova.ro










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
Bucurându-se de o locaţie centrală în oraşul Craiova, chiar vizavi de hotel se găseşte o staţie de autobuz. Grădina Botanică este la 10 minute de mers pe jos, iar frumosul Parc Nicolae Romanescu este la 3 km. Gara Craiova se află la 2,5 km, iar Aeroportul Internaţional Craiova este la 9 km.


Gaseste hotelul Lido din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.