Breaking

marți, 3 octombrie 2023

Promenada Mall Craiova - Detalii, contact, program

Categoria MAGAZINE FIZICE-ONLINE MALL HIPERMARKET

DESCRIERE FIRMĂ:
Promenada Mall Craiova este un mall din Craiova ce impresionează prin diversitatea sa și oferă o experiență de shopping unică. Acesta aduce în orașul nostru o serie de branduri de top, unele disponibile în exclusivitate aici. Printre acestea, putem menționa nume importante din domeniul modei, precum Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Modivo și Mohito.

Dar surprizele nu se opresc aici. Promenada Mall Craiova adăpostește și primul hypermarket Carrefour din oraș, satisfăcând astfel nevoile cotidiene ale locuitorilor. Pentru pasionații de tehnologie, iStyle oferă produse de ultimă generație, iar amatorii de modă vor fi încântați să descopere magazine din lanțul Inditex, precum Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius.

Pentru distracție și relaxare, mall-ul pune la dispoziție un cinematograf Cineplexx, restaurante de tip drive-through, cum ar fi KFC, și o parcare generoasă cu peste 2.100 de locuri.

Cu cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, Promenada Mall Craiova oferă un spațiu perfect pentru petrecerea timpului liber într-un cadru relaxant. Aici puteți savura delicii culinare la restaurante și cafenele și vă puteți bucura de o panoramă impresionantă a orașului.

Adresa mall-ului este Strada Calea Severinului 61, Craiova. Descoperiți o experiență de shopping și relaxare deosebită în inima orașului nostru!

INFORMAȚII DESPRE FIRMA PROMENADA MALL CRAIOVA - CONTACT:
Adresa: Strada Calea Severinului 61, Craiova, Dolj

PROGRAM:
Luni-Vineri: 09:00-22:00
Sâmbătă: 09:00-22:00
Duminică: 09:00-22:00

CONTACT TELEFON
Telefon:

CONTACT ONLINE
E-mail:
Site: https://www.promenadacraiova.ro/

EXTRA:
Zona comercială Promenada Mall Craiova are o suprafață de 78.500 mp, din care noul centru comercial, care include și parc de retail, ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 mp.

Găsește Firma PROMENADA MALL din Craiova pe hartă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.