Breaking

joi, 4 noiembrie 2021

Frigorifer Craiova - adresă și program

Din data de 23 septembrie 2020, Frigoriferul din Craiova situat în Rovine, s-a mutat în cartierul Romanescu. Magazinul Frigorifer se numește acum Frigorifer La Papanu Craiova și are amenajat în incintă spații frigorifice pe o suprafață de peste 4000 de mp.



Adresa Frigoriferului din Craiova
Frigorifer La Papanu Craiova este acum situat la adresa Bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 130, în apropierea sensului giratoriu al drumului spre Calafat și Bechet, pe terenul fostului abator Olas Prod. Noul Frigorifer a trecut printr-un amplu proces de reconfigurare pentru a le oferi clienților o experiență completă la cumpărături.

Centrul comercial Frigorifer La Papanu din Craiova are în incinta sa peste 4000 mp de spații frigorifice amenajate, acestea fiind cele mai mari din sud-vestul țării și sunt dedicate vânzărilor en-gros și en-detail a produselor de carne proaspătă și congelată, pește, lactate, ouă.

Clienții care vizitează noul centru comercial Frigorifer La Papanu au asigurată parcarea în spații special amenajate în incinta centrului comercial, putând să-și facă în siguranță cumpărăturile.

În parcarea din spatele magazinului Frigorifer în care se pot parca câteva zeci de mașini, este amenajat un grup sanitar (WC).

Conform unui comentariu postat de echipa care administrează pagina de Facebook a frigoriferului, în supermarketul La Prăvălie se acceptă plata cu card de tichete de masă.



Pragramul Frigoriferului din Craiova este:
Luni - Vineri deschis între orele 08:00 și 17:00. Sâmbăta programul frigoriferului este 08:00 - 14:00, iar Duminica este închis.

Anunțul făcut de Frigoriferul din Craiova în legătură cu purtarea măștii în incintă și condiționarea intrării pe bază de certificat verde pentru vaccin anti Covid19.

În Frigorifer "La Papanu" nu este restricționată intrarea în funcție de vaccinare sau certificatul verde european, dar este obligatorie purtarea corectă a măștii de protecție și păstrarea distanței față de ceilalți clienți.
Vă asigurăm că depunem în permanență toate eforturile pentru a oferi un mediu cât mai sigur tuturor celor care ne trec pragul, dar și angajaților noștri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.