Breaking

vineri, 5 noiembrie 2021

Cursuri de limba engleză în Craiova - engleză copii, tineri și adulți

Dacă vreți să învățați limba engleză și sunteți începător sau nu, copil, adult sau firmă, avem pentru voi o listă cu firmele din Craiova care organizează cursuri de limba engleză pentru toate gradele de învățare și pentru orice vârstă.



International English School Craiova

Firma International English School din Craiova oferă cursuri de limbă engleză pentru începători A0/ A1/ A2, curs engleză mediu B1/ B2, cursuri engleză avansat C1/ C2, cursuri engleză pentru copii, curs Cambridge Advanced C1 CAE, curs Cambridge YLE și cursuri de engleză pentru firme.

Adresa: str Madona Dudu, nr 23, et 2, Craiova (intre Tipsy si Casa Ghincea)
Telefon: 0763 54 00 23
Mail: secretariat@englezacraiova.ro

Program  înscrieri: Luni- Vineri 10.00-17.00

CURSURILE de ENGLEZA pentru adulți din centrul Craiova sunt acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și pot fi organizate individual sau în grupe, având specific general, de afaceri, specialitate sau de pregătire pentru examene internaționale (CAE, SEW, IELTS, TOEFL, APTIS), pentru persoane fizice și corporații.

https://englezacraiova.ro/cursuri-engleza-craiova/engleza-incepatori-craiova/



English Connection Craiova

English Connection este o firmă din Craiova care oferă cursuri de limbă engleză pentru toate nivelurile de învățare. Iată ce fel de cursuri oferă firma English Connection din Craiova: cursuri de engleză pentru copii, cursuri de engleză pentru tineri, cursuri de engleză pentru adulți, cursuri de engleză pentru companii, cursuri de engleză intensive și cursuri de engleză în străinătate.

Adresa: str Macului, Nr 1 A. Craiova, Dolj
Telefon: 0756 428 463
Mail: craiova@englishconnection.ro

Orele la cursuri se desfășoară astfel:
9:00 la 14:00
16:00 la 21:00

https://englishconnection.ro/



Simone Educational Center Craiova

Firma Simone Educational Center din Craiova oferă cursuri de limbă engleză de la A1 până la A2
A1- YLE- Young Learners
A2- KET- Key English Test
B1- PET- Preliminary English Test
B2- FCE-First Certificate in English
C1- CAE- Certificate in Advanced English
C2- Certificate of Proficiency in English
 
În Centrul Simone Educational puteti urma cursuri de engleză financiară, engleză medicală sau engleză de afaceri.

Firma oferă si cursuri pentru TOEIC, TOEFL, IELTS.

Simone Educational Center din Craiova oferă cursurile structurate astfel: cursuri de engleză axat pe gramatică, pe citire și pronunție, pe vorbire, pe engleza de afaceri, de turism, financiară, medicală, Toeic, Toefl, Ielts

Adresa: str Ion Maiorescu nr.4, (Clădirea Proiect etajul 6), Craiova, Dolj, 200760
Telefon: 0351.444.568; 0745.057.258
Mail: simone.educational@gmail.com

https://www.simone-educational.ro/cursuri-de-engleza/



Cursuri de limbă Engleză May Lily Craiova

Firma May Lily din Craiova oferă cursuri de limbă engleză pentru copii, cursuri de engleză pentru adolescenți și pentru adulți.

Cursuri de engleză pentru copii
Limba engleza este predata pentru copii prin metode creative, invatarea prin joaca fiind cea mai eficienta la aceasta varsta. Cu cat se simt mai bine copiii, cu atat invata mai mult. Utilizam metodele creative care s-au dovedit cele mai eficiente in invatarea limbii engleze: activitatile sunt dinamice, presupun miscare, coregrafie, dans: se începe printr-o coregrafie, se continua cu o conversatie în cerc, se trece la masa de lucru, tabla, laptop etc. Muzica este o parte importanta a predarii: orice lectie incepe si se incheie cu un cantec.

Cursuri de engleză pentru adolescenți
Predarea se face dupa o programa riguroasa, recunoscuta la nivel internațional (cum este Cambridge, de exemplu) – 50%, iar 50% – se bazeaza pe creativitatea profesorilor, ce organizeaza lectii tematice, canta, deseneaza, confectioneaza obiecte, interpreteaza roluri impreuna cu elevii centrului, bazandu-ne pe faptul ca procesul educativ interactiv, provocator intelectual, intr-o ambianta de intelegere si comunicare asigura cea mai rapida invatare pentru adolescenti.

Cursuri de engleză pentru adulți
Cursurile sunt menite sa satisfaca diversele nevoi ale persoanelor adulte de învatare si utilizare a limbii engleze. Grupele de lucru, 3-5 persoane, vor fi organizate in functie de o evaluare initiala a nivelului de cunoastere a limbii si de tinta aleasa de fiecare cursant.

Adresa: str Ion Maiorescu nr.4, (Clădirea Proiect etajul 6), Craiova, Dolj, 200760
Telefon: 0351.444.568; 0745.057.258
Mail: simone.educational@gmail.com

https://maylily.ro/cursuri-limba-engleza



Centrul Cambridge din Craiova

Firma Centrul Cambridge din Craiova organizează atât cursuri online de engleză, cât și în grupuri pentru elevi și pentru adulți.

Curs de engleză pentru elevi
- Metode complexe, bazate pe joc, socializare si comunicare.
- Lectori specializati in lucrul cu copiii de clase primare, gimnaziale si liceale.
- Manuale de la cele mai de prestigiu edituri din domeniul limbilor straine, Oxford si Cambridge University Press.
- Sedinte de 60 de minute (pentru copiii de clasa pregatitoare), respectiv 90 de minute (pentru copiii de clasa I si mai mari), de doua ori pe saptamana.
- Pregatire progresiva pentru examenele Cambridge, IELTS sau TOEFL.
- Un spatiu prietenos si deschis, in care copiii se simt in largul lor si in care nevoile lor sunt mereu in centrul atentiei.
- Testare interna pentru verificarea progresului la finalizarea fiecarui modul de 20 de ore, obtinerea unei diplome de absolvire pentru fiecare modul.

Curs de engleză pentru adulți
- Metoda complexa, bazata pe socializare si comunicare.
- Lectori specializati in lucrul cu adultii.
- Manuale de la cele mai de prestigiu edituri din domeniul limbilor straine, Oxford si Cambridge University Press.
- Cursuri de 2 ore, de doua ori pe saptamana.
- Pregatire progresiva pentru examenele Cambridge, IELTS sau TOEFL.
- Un spatiu prietenos si deschis.
- Testare interna pentru verificarea progresului la finalizarea fiecarui modul de 20 de ore, obtinerea unei diplome de absolvire pentru fiecare modul.

Adresa: Craiova
Manager: Anca Dumitru
Telefon: 0736 371 902
Mail: craiova@cambridgecentre.ro

https://www.cambridgecentre.ro/standard/activitati-de-initiere-si-perfectionare-limbii-engleze


Fly High Craiova

Firma Fly High din Craiova oferă oportunități de dezvoltare lingvistică și creștere personală copiilor și tinerilor din Craiova prin cursuri de limba engleză copii.

Cursurile de engleză sunt contexte de învățare naturală și relevantă. Platforma noastră academică este bazată pe teoria inteligențelor multiple, teoria mentalității de creștere și pe o pedagogie în care copilul și nevoile lui sunt în centrul procesului de predare și învățare ulterior.

Când spui cursuri de engleză pentru copii, spui deschidere a orizontului copiilor către alte culturi și oportunități profesionale diverse în viitor.

Învățarea unei limbi străine îmbunătățește performanța academică, abilitatea de memorare, stimulează intelectul și dezvoltă gândirea creativă și imaginația copiilor.

Expunerea lingvistică susține sănătatea emoțională a copiilor, dezvoltarea lor socială și stârnește interesul despre alte culturi.

Adresa: Str. Principatele Unite, nr. 14D, Craiova
Telefon: 0745.606.809
Mail: office@flyhighromania.ro

https://www.flyhighromania.ro/limba-engleza/




SMART School Concept din Craiova

Firma SMART School Concept din Craiova organizează cursuri de limbă engleză pe durata întregului an la sediul din Craiova, str. Savinesti, nr. 3.

Cursurile SMART de limba engleza urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

SMART School Concept este singura scoala privata pentru studierea limbilor straine din Craiova in care corpul profesoral este format din personal tanar profesionist cu experienta capatata in sistemul educational de stat dar si privat, fiind in majoritate profesori nativi cu studii aprofundate in studierea limbilor straine (engleza, germana, spaniola, franceza si italiana), care nu sunt numai profesori dar si formatori.

Adresa: Str. Savinesti, Nr. 3,  Craiova
Telefon: 0771 683 197
Mail: smartschoolconcept@yahoo.com
Program: Luni - Vineri: 14:00 - 20:00; Sambata - Duminica: Inchis

https://www.smartschoolconcept.ro/limbi_straine.php


Centrul Lingvistic de Formare Profesională din Craiova

Firma Centrul Lingvistic din Craiova propune două rograme de învățare a limbii engleze: Modul: intensiv în Craiova și online: A1, A2, B1, B2, C1 și Modul: standard în Craiova și online: A1, A2, B1, B2, C1.

Modul intensiv de învățare a limbii engleze
Centrul nostru lingvistic oferă cursuri intensive pentru nivelul: A1, A2, B1, B2 și C1 în grupe mici cu o ședință de probă gratuită! Dacă doriți să vă înscrieți la un curs de limba engleză intensiv și nu știți ce nivel aveți, vă puteți programa la un test gratuit de evaluare.

Modul standard de învățare a limbii engleze
Acum puteți învăța relaxat limba engleză, fără presiunea timpului, perioada de consolidare a cunoștințelor. Suport: audio, video, manuale. Dacă doriți să vă înscrieți la un curs de limba engleză intensiv și nu știți ce nivel aveți, vă puteți programa la un test gratuit de evaluare.

Adresa: Str. Brazda lui Novac, nr. 15, Craiova
Telefon: 0730 585 183 | 0730 585 182
Mail: clfpoltenia@yahoo.de

https://www.centrulingvistic.ro/cursuri-engleza/



Happy Land Craiova

Firma Happy Land din Craiova în colaborare cu Learn with Music organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii, intr-un mod interactiv, prin muzica joc si miscare.

Learn with Music, program special adus din Statele Unite ale Americii, oferă pentru prima data în Romania șansa unui curs de limba engleză prin muzică, joc și mișcare pentru parinți și copii! Părinții participă activ la clase, cântând și învățând să folosească instrumentele alături de cei mici.

Adresa: Str. Constantin Brancoveanu nr. 94, Craiova
Telefon: 0745.758.915
Mail: contact@happyland-craiova.ro

https://www.happyland-craiova.ro/cursuri-engleza/



Eurognosi Craiova

Firma Eurognosi din Craiova organizează cursuri de limbă engleză pentru adulți, copii și elevi.

Cursuri de limbă engleză pentru adulți - FCE, CAE, CPE, IELTS,TOEFL, GRE, TOEIC, GMAT

Cursuri de limbă engleză pentru copii și elevi

Curs de limbă engleză pentru copiii de 4-6 ani
Cel mai important lucru pentru copii este să îndrăgească o limbă străină. La noi vor face asta prin cântece, jocuri, scenete şi activităţi creative. Accentul cade în această perioadă pe dezvoltarea abilităţii lor de a vorbi şi asculta.

Curs de limbă engleză pentru copiii de 7-8 ani
Tehnicile de predare alese special pentru copiii de această vârstă asigură o introducere plăcută şi uşoară în limba engleză. Copiii îşi însuşesc abilităţile de a scrie şi citi, recunosc principalele structuri gramaticale şi comunică între ei folosind expresii uzuale.

Curs de limbă engleză pentru copiii de 9-11 ani
Elevii obţin cele mai bune rezultate într-un mediu interesant şi plăcut, cu ajutorul unor mijloace educaţionale inovatoare. Acestea permit învăţarea paralelă a două limbi străine, în clase cu un număr restrâns de elevi.

Curs de limbă engleză pentru copiii de 12-16 ani
Prin metodele de predare Eurognosi, adolescenţii deprind în mod complet structurile gramaticale şi vocabularul necesar pentru reuşita la examenele de limbă străină. Un elev de la EUROGNOSI poate obţine două certificate de competenţă pentru două limbi străine, până la vârsta de 15 ani!

Adresa: Str. Calea Severinului, nr. 7, Craiova, Dolj, 200233
Telefon: 0752.084.488; 0351.444.460
Mail: craiova@eurognosi.info

https://eurognosiro.com/cursuri-pentru-adulti/limbi-straine/
https://eurognosiro.com/cursuri-pentru-copii-si-elevi/cursuri-de-limbi-straine-pentru-copii/


Greenwich School of English Craiova

Firma Greenwich School din Craiova oferă cursuri pentru copii și elevi cu vârstele între 5 și 7 ani și pentru elevii de clasele 1 - 8.

Puteți alege unul din cele patru pachete de cursuri de limbă engleză, apoi puteți să vă înscrieți online pentru a intra în baza de date.

Ulterior, cu fiecare grupa nou creata, sau cu fiecare loc disponibil aparut, aceasta lista este parcursa cu atentie si copiii sunt chemati mai intai la sediul nostru pentru a sustine un test de incadrare in grupa, iar daca rezultatul la acest test este conform nivelului grupei vizate, copilului i se ofera un loc permanent in grupa, avand acces pe o perioada nelimitata (pana la finalizarea clasei a VII-a) la cursurile oferite de Greenwich School.

Grupele noastre sunt formate din maxim 6 copii si sunt perfect optimizate in ceea ce priveste varsta si nivelul de cunostinte al fiecarui copil in parte.

Adresa: Str. Pandurilor, Nr. 6B, 200560, Craiova, Dolj, Romania.
Telefon: 0351.466.067
Mail: greenwich.school@yahoo.com

http://greenwich-school.ro/?page_id=12251



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.