Breaking

joi, 4 noiembrie 2021

Lecții de muzică canto în Craiova

O listă cu firmele - școlile de arte din Craiova care oferă lecții de canto pentru copii și adulți, precum și cursuri de învățat instrumente muzicale în Craiova.



Școala de Muzică și Arte Shine’s Arts Craiova

Școala Shine’s Arts este cea mai complexă școală privată de lecții de muzică din România. Oferă curs de cor pentru copii, cursuri de canto și cursuri de învățare a unui instrument muzical precum: pian, vioară, flaut, clarinet, percuție (tobe și marimbă), harpă, chitară, orgă, saxofon, țambal, acordeon, teorie muzicală și Evaluarea aptitudinilor muzicale inițiale.

Avem o experiență extrem de reușită în desfășurarea lecțiilor de muzică demonstrată prin numeroasele premii câștigate de cursanții noștri la concursuri și festivaluri de specialitate.
Avem o echipa tânăra și profesionistă, formată din 10 profesori de muzică absolvenți ai Universității Naționale de Muzică și alte facultăți de muzică din țară, profesori ai Liceului de arte Marin Sorescu cu experiență în predare, artiști lirici și instrumentiști ai Filarmonicii Oltenia din Craiova precum și artiști instrumentiști ai ansamblului folcloric Maria Tănase.
Desfășurăm atât lecții de muzică de grup, cât și individuale, la următoarele instrumente: pian, chitară, vioara, canto, harpă, percuție(tobe și marimbă), saxofon, clarinet, flaut, țambal, orgă, acordeon , teorie, cor, indiferent de nivelul muzical (începător, intermediar, avansat).
Înscrierile la lecțiile de muzică Shine’s Arts se pot face oricând pe parcursul anului școlar, inclusiv pe perioada vacanței de vara, când sediul Shine’s Arts este deschis și desfășoară cursurile Școlii de Vara .

Adresa: Str. B-dul Carol I, nr.12
Telefon: 0351.424.034; 0763.729.399
E-MAIL: shines_arts18@yahoo.com

http://shinesarts.ro/



Căsuța Ursitoarelor - Cursuri de Canto în Craiova

    Căsuța Ursitoarelor va propune un atelier individual de pian (pentru începători și nu numai) în care micuții vor fi inițiați treptat în tainele muzicii, își vor antrena coordonarea, ritmul și urechea muzicală și vor ajunge să cânte piese din ce în ce mai complexe.
    Obiectivele cursului de muzică sunt: Dezvoltarea inteligenței muzicale, Dezvoltarea creativității și importanța în plan personal și profesional, Armonie, dezvoltare, performanță, Învățare continuă, Dezvoltarea aptitudinilor muzicale.

Adresa: Str. Frații Golești Nr. 49C
Telefon: 0765.205.767

http://casutaursitoarelor.ro/curs-canto-copii-craiova.html



Centrul cultural Craiova - Ateliere muzicale

Centrul cultural din Craiova își propune să ofere talentelor “o casă” în care vor avea un mediu personalizat de învățare, sporind astfel capacitatea de dezvoltare a abilităților cognitive și contribuind la comunitatea culturală și viitoare profesie prin performanțe la un nivel superior.
Centrul oferă de asemenea, o șansă pentru a-și descoperi pasiunea artistică atât copiilor, cât și adulților și seniorilor.

Puteți alege din următoarele ateliere muzicale:
1. SAXOFON | CLARINET - Luni, Marți, Miercuri, Joi: 15:00 – 20:00
2. PIAN - Luni, Marți: 15:00 – 20:00 | Miercuri, Joi: 16:00 – 20:00 | Vineri: 15:00 – 20:00 | Sâmbătă: 10:00 – 16:00
3. CHITARA | FOLK - Joi: 14:00 – 18:00 | Sâmbătă: 10:00 – 16:00
4. CANTO MUZICA UȘOARĂ | CLASIC - Luni, Marți, Miercuri, Joi: 14:00 – 20:00 | Vineri: 15:00 – 18:00 | Sâmbătă 10:00 – 16:00

Adresa: Nicolae Iorga nr. 80, Craiova, Dolj
Telefon: 0724.577.632
E-MAIL: office@centrulculturalcraiova.ro

https://www.centrulculturalcraiova.ro/ateliere-de-creatie-muzica



Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Cornetti”

Şcoala Cornetii oferă cursuri de Pian, vioară și Canto clasic, muzică uşoară, muzică populară, acordeon, orgă electronică, instrumente de suflat.

Admiterea la cursurile Şcolii „Cornetti” se face în baza examenului de admitere, care are scopul de testare a capacităţilor artistice ale candidaţilor şi îndeplinirea unor condiţii.

Adresa: Str. Jiețului nr. 19, Craiova, cod poștal 200391
Telefon: 0251 413 371
E-MAIL: secretariat@scoalacornetticraiova.ro

http://scoalacornetticraiova.ro/galerie-foto/muzica/canto/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.