Breaking

vineri, 4 iulie 2014

Pretty House - Servicii de Curatenie in Craiova

Curatenie

Pretty House - Servicii de Curatenie in Craiova

Descriere firma:
Pretty House Craiova ofera servicii de curatenie si alpinism utilitar, acumuland o vasta experienta si in permanenta imbunatatindu-si calitatea si consolidand imaginea si relatiile cu partenerii.


Informatii despre firma:
Adresa: bulevard Dacia, nr. 28, Craiova

Telefon:
0723.659.409
0351.409.542

Email: prettyhouse@rdslink.ro

Site: http://www.phcurat.ro


Extra:
      Prestam servicii complete de curatenie si alpinism utilitar pentru: birouri, institutii, restaurante, hoteluri, hale industriale, showroom-uri, magazine, cabinete medicale si orice tip de locuinte.
     Oferim programe standard de curatenie dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in timpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.
     Pretty House este formata din echipe de personal specializat, bazandu-se pe profesionalism, presteaza servicii la cel mai bun raport CALITATE-PRET dovada fiind faptul ca 60% din clienti au apelat la Pretty House prin recomandare.
     Apeland la noi beneficiezi de consultanta, oferindu-va solutii la problemele ridicate de complexitatea activitatilor de curatenie si alpinism. Folosim materiale si echipamente profesionale.

Gaseste Pretty House Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.