Breaking

joi, 3 iulie 2014

Firme Servicii de curatenie in Craiova

Daca sunteti in cautarea unei firme din Craiova care ofera servicii de curatenie in locuinte sau institutii, iata mai jos cateva astfel de firme la care puteti apela.

Aceste firme ofera servicii de curatenie profesionale pentru firme si locuinte, curatenie dupa constructori, curatenie de intretinere si curatarea mochetelor si tapiteriilor.

Sydney Cleaning
Sydney Cleaning este o firma de servicii de curatenie din Craiova care a luat nastere la sfarsitul anului 2008, odata cu deschiderea Hotelului Sydney din Craiova.

Navicor Cleaning
Navicor este o companie care functioneaza din anul 2005 specializata in servicii de curatenie profesionale pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine si case particulare.

Pretty House
Pretty House Craiova ofera servicii de curatenie si alpinism utilitar, acumuland o vasta experienta si in permanenta imbunatatindu-si calitatea si consolidand imaginea si relatiile cu partenerii.

Discount Cleaning – Curatenie Craiova
Oferim servicii de curatenie profesionala in Craiova.

Best Clean
Curatenie profesinala in Craiova

SC ROWER IMPEX SRL CRAIOVA
SC ROWER IMPEX SRL CRAIOVA este specializata in prestarea de servicii complete de curatenie desfasurandu-si activitatea atat in domeniul privat cat si in cel public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.