Breaking

joi, 3 iulie 2014

Navicor Cleaning - Curatenie in Craiova

Curatenie

Navicor Cleaning - Curatenie in Craiova

Descriere firma:
Firma Navicor este o companie din Craiova care functioneaza din anul 2005 si este specializata in servicii de curatenie profesionale pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine si case particulare.

Servicii
Curatenie firme si locuinte
Curatenie dupa constructor
Curatenie de intretinere
Curatare mochete si tapiterie


Informatii despre firma:

Telefon:
0723.247.492

Email: office@navicor.ro

Site: http://navicor.ro


Extra:
  Suntem o companie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri.    Angajatii nostri sunt instruiti pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface toate cererile lor.
  Anumite operatiuni de curatenie nici nu sunt la indemana oricui, de exemplu, spalatul exterior al geamurilor si a fatadelor la inaltime, spalarea mochetei si a covoarelor etc., operatiuni ce necesita personal specializat si utilajele profesionale ale Navicor.
  Stim cat de pretios este timpul Dumneavoastra. De ce sa il irositi gestionand resurse (umane, materiale) care nu au nici o legatura cu obiectul principal de activitate al societatii dvs? Noi existam pentru a va ajuta!
  Navicor va garanteaza satisfactie deplina! Daca nu sunteti multumiti 100% de ceea ce am facut, vom reface serviciul pana veti fi pe deplin multumiti, fara nici un cost suplimentar.
  Noi suntem flexibili! Venim cand doriti, va ascultam dorintele si vi le indeplinim !
  Preturile noastre sunt negociabile. Pentru clientii fideli, acordam reduceri substantiale.
  Planurile de viitor ale societatii Navicor includ dezvoltarea continua a portofoliului existent si cresterea gradului de satisfacere a clientilor.

Gaseste Navicor Cleaning Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.