Breaking

luni, 2 august 2021

Spălătoria de haine self-service cu jetoane Easywash Craiova

 Categoria CURĂȚENIE ȘI ÎNGRIJIRE PERSONALĂ - SPĂLĂTORIE SELF-SERVICE


DESCRIERE FIRMĂ:

Firma Easywash este o spălătorie de haine self-service cu jetoane deschisă non-stop cu sediul în Craiova pe strada Henri Coandă. Conceptul de spălătorie de haine self-service cu jetoane este foarte răspândit în lume şi se bazează pe eficienţa şi rapiditatea maşinilor de spălat profesionale. Acestea sunt ideale pentru cantităţi mari de rufe, plăpumi, pilote, covoare de mici dimensiuni, carpete sau pur şi simplu pentru hainele de zi cu zi. Totul la preţuri mult mai mici ca la spălătoriile tradiţionale şi mult mai rapid.

Spălarea hainelor în regim self service se face în trei pași simpli și pleci acasă cu hainele uscate în mai puțin de o oră.

INFORMAȚII DESPRE FIRMĂ - CONTACT:
Adresa: Str. Henri Coandă, nr. 59A, Bl. M52, Parter"
Reper: lângă banca Transilvania Sarari

Program: Non-Stop

CONTACT TELEFON
Telefon: 0770 295 800; 0770 428 738; 0726 022 047

CONTACT ONLINE
E-mail: craiova@easywash.ro
Site: https://easywash.ro/easywash-craiova.php

EXTRA:
Conceptul Easywash de laundromat este foarte simplu. Vii cu hainele, le pui în maşina de spălat, adaugi detergentul şi balsamul, introduci jetonul şi în 30 de minute hainele tale sunt gata spălate. Le poţi usca în 20 de minute dacă vrei şi astfel, în mai puţin de o oră ai hainele gata spălate şi uscate! easywash este deschis NON STOP : 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

Găsește Firma Easywash din Craiova pe hartă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.