Breaking

vineri, 22 octombrie 2021

Pretty House Craiova - Servicii de curățenie, alpinism utilitar și dezinsecție în Craiova

Categoria CURĂȚENIE ȘI ÎNGRIJIRE PERSONALĂ - SERVICII DE CURĂȚENIE


DESCRIERE FIRMĂ:

Pretty House este o firmă din orașul Craiova care oferă servicii profesionale de curățenie și alpinism utilitar pentru birouri, instituții, restaurante, hoteluri, hale industriale, showroom-uri, magazine, cabinete medicale și orice alt tip de locuințe. Firma Pretty House oferă programe standard de curățenie dar se și adaptează solicitărilor clienților săi. Curățenia se face în timpul programului de lucru dar putem lucra și înainte sau după terminarea programului.

Firma Pretty House din Craiova execută și operațiuni de dezinsecție și deratizare cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății. Spectrul de combatere al produselor folosite la dezinsecție cuprinde toate insectele vectoare și generatoare de disconfort, ca de exemplu: gândaci, furnici, muște, țânțari, viespi, purici, ploșnițe, molii și dăunătorii din depozite. Produsele folosite la deratizare combat o gamă largă de dăunători, putând fi utilizate atât în sfera sănătății publice, cât și în domeniul agricol.

INFORMAȚII DESPRE FIRMA PRETTY HOUSE - CONTACT:
Adresa: Str. bulevard Dacia, nr. 28, Craiova, Dolj

PPOGRAM:

CONTACT TELEFON
Telefon: 0723.659.409 ; 0351.409.542

CONTACT ONLINE
E-mail: prettyhouse@rdslink.ro
Site: http://www.phcurat.ro/

Persoana de contact-informatii suplimentare: Lucian Bosa
e-mail: lucian_bosa@yahoo.com

EXTRA:
Firma Pretty House din Craiova este formată din echipe de personal specializat, bazându-se pe profesionalism, prestează servicii la cel mai bun raport CALITATE-PREȚ dovadă fiind faptul că 60% din clienți au apelat la Pretty House prin recomandare.

Găsește Firma Pretty House din Craiova pe hartă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.