Breaking

sâmbătă, 31 martie 2018

AB Instal srl - instalatii sanitare si termice Craiova

Firma ABInstal srl din Craiova - instalatii sanitare si termice, bransamente gaze naturale, montaj cazane si centrale termice, despre firma, adresa si numar de telefon pentru contact.

Categoria Constructii Bricolaj Casa

Descriere firma: 
AB Instal srl din Craiova este o firma specilizata in executarea oricaror tipuri de instalatii sanitare. Firma va ofera urmatoarele servicii si produse : consultanta, proiectare, executie si service pentru sisteme de instalatii de incalzire, sanitare, climatizare si gaze. Monteaza centrale termice pe gaz si electrice, cazane cu lemne, executa instalatii de incalzire cu ventilo convectoare, prin panouri radiante si incalzire prin pardoseala.
De asemenea, AB Instal realizeaza instalatii sanitare cu apa calda si rece, instalatii de canalizare, separari de apa, monteaza hidrofoare , statii de pompare, aparate de aer conditionat si multe altele.Firma SC AB INSTAL SRL va ofera servicii cu personal autorizat de ISCIR pentru urmatoarele servicii :
RSLIP(responsabil cu supravegherea lucrarilor-instalatii sub presiune)
RVTIP(responsabil cu verificari tehnice-instalatii sub presiune)
RSVTI(responsabil cu supraveghere si verificarea tehnica a instalatiilor)
RTS(responsabil tehnic cu sudura)
SC AB INSTAL SRL inchiriaza aparat sudura PE (gaze si apa) cu sudori autorizati ISCIR in PE, pana la diametrul de 500 mm.


Program de functionare

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Str. A.I Cuza nr.42, bl 6B parter
Craiova, Dolj
Tel: 0744/572.075; 0251/543.105
FAX: 0251/543.105
Contact online
E-mail: office@abinstal.ro
Site: www.abinstal.ro

Extra:
Executam lucrari de separare instalatie utilizare gaze naturale in vederea contorizarii pe apartament, avand destinatia preparare hrana(aragaz) si incalzire – prin montarea centralelor termice. Asiguram atat montarea (executia) instalatiilor de gaze cat si intocmirea (realizarea) proiectului si obtinerea avizelor necesare (de la GDF SUEZ si Primarie)
Gaseste Firma ABInstal srl din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.