Breaking

duminică, 15 octombrie 2017

Policlinica TOMMED Craiova

Firma Policlinica TOMMED din Craiova - Oftalmologie, Medicina Interna, Neurologie, adresa, program si telefoane de contact.

Categoria Medicina si Policlinici

Descriere firma:
Firma Tommed este o policlinica din Craiova infiintata in anul 2006 ce pune la dispozitia clientilor sai toata gama de servicii medicale la standarde superioare. Policlinica TOMMED isi desfasoara activitatea intr-un sediu modern din Craiova si este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie pentru ca posibilii clienti sa beneficieze de servicii de calitate la preturi accesibile.

Servicii medicale oferite:

Stomatologie
Medicina Interna
Ecografie
Oftalmologie
O.R.L.
Psihiatrie
Psihologie
Neurologie
Dermatologie
Cardiologie
Endocrinologie
Acupunctura
Laborator de analize
Medicina Muncii
Fizioterapie
Chirurgie
Ortopedie
Pneumologie
Ginecologie
Alergologie
Urologie
Chirurgie OMF
Reumatologie
Chirurgie Pediatrica

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Bulevardul Carol I nr.50
Tel: 0351 431 006 / 0351 431 007
Contact online
E-mail:
Site: www.policlinicatommed.ro
Program:
Luni - Vineri 7.30 - 20.00
Sambata 7.30 - 14.00
Extra:
Oftalmologie - Specialitate aflata in relatie contractuala cu CAS Dolj
Prestatii Medicale :
    Consultatie de specialitate
    Prescriptie de ochelari
    Examenul fundului de ochi (FO) + masurarea TAR
    Masurarea tensiunii intraoculare
    Perimetrie computerizata-Camp vizual

Gaseste Firma Policlinica TOMMED din Craiova pe harta

2 comentarii:

  1. Sun, spun ce vreau, intreb daca au aparatura necesara pentru ecografie abdominala de parti moi, ei spun da. Programez, intreb daca mai revin cu un telefon, ei zic ca nu, deoarece in cazul in care se anuleaza programarea vor anunta cu doua zile inainte.
    Bun. Ajung acolo. Domnisoarele spun ca nu este specialistul si ca au reprogramat toti pacientii. Eu le explic ca nu m-a anuntat nimeni. Suna la un alt sediu al lor si ma trimit acolo, unde era specialist. Ajung acolo, astept, desi aveam programare la o anumita ora...erau cardiaci seniori care asteptau deja de doua ore, desi aveau programare. Dupa un schimb de replici taios, ma baga la consult. Acolo doamna incearca sa ma convinga ca nu am nevoie de ecograf. Dupa mai multe insistente, timp mult pierdut si nervi intinsi la maxim, ghiciti ce-mi spune: Stiti, eu nu am aparatura asta aici, este la sediul celalalt (de asta voia sa ma convinga ca nu e nevoie). DECI UN SEDIU NU ARE SPECIALISTUL, UNUL NU ARE APARATUL!!! Pana la urma am rezolvat la alta policlinica ceea ce ei spuneau ca nu se poate...

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am programat la un consult fizioterapie la ora 9.30.Mai este o persoana însintea mea. E O.K. Incep sa curga extraprogramatii. Astept pâna se face 11. Cand dau sa intru ma opreste doctorita ca sa-și bage o cunoștinta !

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.