Breaking

marți, 10 octombrie 2017

Focus Fitness & Beauty Mercur Craiova

Fitness - Sali de fitness

Focus Fitness & Beauty - Sala de fitnes in Mercur Craiova

Descriere firma:
Focus Fitness & Beauty din Craiova este o sala de creare sau intretinere a tonusului muscular pe o aparatura noua si cu antrenori renumiti, in persoana lui Horatiu Paris si Elena Florescu. In Centrul Focus Fitness puteti face exercitii de fitness, cardio. Queenax si aerobic.

Fitness&Beauty are sala situata in Mercur Center.

Pe partea de Beauty puteti folosi urmatoarele aparate:

Aparat remodelare corporala Mantis MR-991
Aparatul Mantis MR-991 foloseste sisteme si tehnologii precum endomasajul, vacuum-ul si campuri magnetice pulsate ce au ca scop restabilirea frumusetii si sanatatii corpului.

Aparat remodelare corporala Trio iShape
Prin tehnologia detinuta, aparatul de remodelare corporala Trio iShape ofera cele mai bune rezultate in remodelarea corporala, slabire, lifting, reducerea celulitei, diminuarea ridurilor si eliminarea grasimii.

Aparat Criolipoliza CrioStar
Un echipament de pierdere a grasimii ce foloseste criolipoliza si cavitatia cu ultrasunete de-a lungul intregului process pentru a reduce circumferinta si pentru a sculpta corpul.

Capsula Umeda Spa Jet
Acesta capsula intregeste toate serviciile estetice si corporale, oferind o selectie variata de programe si caracteristici precum cromoterapiea, baile-termale, vibromasajul, dusuri Vichy de 360 de grade si multe altele.

Aparat Oxigenare OxyJet Leo Deluxe
Un aparat ce foloseste tehnologia presiunii oxigenului pulsat  bland, eficient si sigur in straturile profunde ale pielii. Toate zonele cu probleme sunt tratate fara efecte secundare sau dureri, ridurile sunt umplute, iar impuritatile pielii reduse.

Aparat epilare definitiva Nanno Elite 300
Un aparat de epilare ce identifica 6 tipuri de piele, cu 90 de programe preselectate si 5 indicatii specifice: epilare definitiva, indepartarea acneeii si a leziunilor de pigmentare si vascularizare, intinerirea pielii, indepartarea ridurilor si a liniilor fine.

Aparat pentru bronzat cu colagen Tower Optima
Acest aparat de bronzat foloseste boostere cu rubine de colagen pentru a asigura un bronz uniform si o portie suplimentara de hidratare. Optional, clientul poate folosi vibraNano si alege unul dintre cele trei programe diferite de antrenament: relaxare, wellness si fitness.

Megasun 5600
Acest aparat de bronzat foloseste o tehnologie superioara, tuburi UV puternice si rezistente, sistem de ventilatie corelat cu ACS (foarte util pentru dimensiunea relaxanta a sedintei de bronzare) cat si si un sistem MP3 ce sporeste confortul clientului.

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Mercur Center, etaj 5
Telefon: 0775.514.089 / 0351.434.333

Contact online
E-mail: contact@focusfitness.ro
Site: www.focusfitness.ro

Program de lucru
Luni - Vineri
 07:00 - 24:00

Sambata - Duminica
 09:00 - 22:00

Extra:
Centrul Focus Fitness a luat nastere din dorinta de a imbina exercitiile fizice care mentin sau creaza tonusul muscular cu servicii de beauty care intineresc pielea si ii ofera stralucire, totul pentru un corp mai sanatos, mai rezistent. Posibilitatea folosirii acestor doua servicii in acelasi loc iti ofera timpul necesar pentru ca motto-ul nostru Focus on your Body sa devina nu doar un vis, ci un principiu dupa care sa te ghidezi zi de zi.

Gaseste Firma Focus Fitness & Beauty din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.