Breaking

duminică, 5 octombrie 2014

Program targ comercial SUCPI Craiova

Program targ comercial SUCPI Craiova
Vedeti programul centrului comercial SUCPI din orasul Craiova. Vedeti la ce ora deschide si se inchide SUCPI in timpul saptamanii precum si sambata si duminica.

Luni - Vineri: 09.00 - 19.00
Sambata: 09.00 - 16.00
Duminica: 09.00 - 14.00


Centrul comercial OLTENIA SUCPI include peste 1300 de standuri de prezentare si vanzare a diferitelor produse, de la imbracaminte si incaltaminte la diferite obiecte de uz casnic, de la legume si fructe la materiale pentru constructii.

Centrul comercial este dotat cu parcari exterioare, ce se intind pe o suprafata de peste 70000 mp, avand paza proprie si sisteme de siguranta, personal de servicii si intretinere.

Gama larga de produse, preturi fara concurenta, experienta in domeniu (fiind primul targ en-gros infiintat in zona Olteniei) precum si existenta liniilor speciale de transport urban, ce leaga centrul comercial de toate zonele orasului, il recomanda ca fiind un important centru de aprovizionare a populatiei.
4 comentarii:

  1. Azi este deschis tîrgul com sucpi?

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa stiu daca programul dintre Craciun si Revelion este acelasi ca si in restul anului?Ma intereseaza 29,30 si 31 dec 2018

    RăspundețiȘtergere
  3. Aș dori să știu dacă joi pe 15 august Mai este deschis în sucpi?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.