Breaking

miercuri, 29 octombrie 2014

Pizzeria "Pizza MyWay" din Craiova

Categoria Alimentatie Restaurante Hoteluri - Pizzerii in Craiova

Firma Pizzeria "Pizza MyWay" din Craiova - pizzerie si serviciu de catering in Craiova - despre firma My Way, adresa, numere telefoane pentru contact si program.

Descriere firma:
"Pizza MyWay" este o pizzerie cu renume din orasul Craiova. "Pizza MyWay" livreaza gratuit pizza in Craiova si in zonele limitrofe. Comenzile se pot face la numarul de telefon 0351.17.69.68.

Specialitatea casei este PIZZA MAY WAY de 670gr si diametru de 32 cm. Costa 19,5 lei si contine sos de roșii, mozzarella, șuncă presată, kaizer, ciuperci, roșii si ardei gras.

Comenzile se pot face la urmatoarele numere de telefon: 0351.17.69.68, 0741.58.89.85, 0760.28.28.20.

Oferte speciale:
La fiecare 2 pizza comandate veti primi gratis o doza de bere Bergenbier
La fiecare 3 pizza comandate veti primi gratis o sticla de Coca Cola de 1 litru.
La fiecare 4 pizza comandate veti primi gratis o pizza de 28 cm.
La fiecare 5 pizza comandate veti primi gratis o pizza de 32 cm.

Suntem o companie care prepara pizza dupa retete traditionale. Timp de 5 ani am cautat si am incercat cele mai bune retete de pizza pentru gustul oricarui om.
In anul 2008, am hotarat sa oferim posibilitatea de a servi sortimentele noastre de mancare si la domiciliu. Asa ca am pus bazele serviciului de catering pentru a intampina nevoile clientilor nostri. Reactia pozitiva a acestora si dorinta de a-i multumi reprezinta motivatia noastra zilnica de a continua.
In restaurantele noastre gasiti mai bine de 30 de sortimente de pizza, peste 15 tipuri diferite de platouri, salate, deserturi si garnituri, toate pregatite din ingrediente atent selectionate, pentru a oferi calitatea la care se asteapta clientii nostri.



Program de lucru:

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Strada Romania Muncitoare, nr. 55
Telefon: 0351.176.968 / 0741.588.985 / 0760.282.820
CONTACT ONLINE
E-mail: contact@pizzamyway.ro
Site: http://www.pizzamyway.ro
Extra:
MyWay Pizza Craiova livreaza rapid la domiciliu si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale. Comanda de pizza se poate face la telefon 0351.17.69.68.
Preturi pizza My Way
Preparata dupa retete traditionale, pizza MyWay iti pune la dispozitie o gama variata de sortimente din care poti alege ceva pe gustul tau. Ingredientele proaspete si diverse iti rasfata papilele gustative cu arome atent selectionate pentru a-ti oferi o masa bogata in nutrienti si savuroasa pe deasupra. Pe langa produse de calitate, pizza MyWay vine in intampinarea clientilor cu o multime de oferte si promotii, menite sa le ofere acestora o experienta inedita.

Clic pe poze pentru a vedea preturile
preturi pizza My Way preturi pizza My Way preturi pizza My Way

Gaseste firma Pizzeria "Pizza MyWay" din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.