Breaking

joi, 30 octombrie 2014

Avim Expres SRL - Spalatorie si Curatatorie Craiova

Firma Avim Expres SRL - Spalatorie si Curatatorie Craiova - adresa, telon de contact si contact online prin mail si site web.

Categoria Curatenie si Ingrijire personala

Descriere firma:
Avim Expres SRL este o firma din Craiova care are ca obiect de activitate spalarea si curatarea chimica a hainelor. Firma ofera servicii de curatatorie si spalatorie a hainelor dvs.

Firma Avim Expres SRL este situata pe strada Calea Bucuresti, Bl. A20, la Parter, vis a vis McDonald's si poate fi contactata la numarul de telefon

Incepand cu anul 2000 am inceput sa cunoastem tainele intretinerii textilelor si pielariei.
In 2006, am deschis, in Craiova, credem ca cea mai profesionista curatatorie chimica si spalatorie din oras. Avem in spate o experienta bogata in domeniu si sustinerea partenerilor nostrii din Germania si Italia.

Dorim sa mentionam ca noi nu vrem sa "curatam haine". Noi dorim ca hainele clientilor nostrii sa fie intretinute cum se cuvine.

Pe langa curatatul chimic hainele intretinute la noi sunt apretate, parfumate si hidrofobizate (la cerere). Toate aceste operatiuni se fac in interiorul masinilor care sunt folosite in cadrul unitatii.

Finisarea hainelor se face mecanizat si manual cu utilaje profesionale (masa de calcat suflanta/absorbanta/vaporizanta, manechin universal si calandru).

Pe langa aceste servicii oferim clientilor nostrii posibilitatea de a reconditiona culoarea pentru obiectele din piele lucioasa si pentru obiectele textile (numai in anumite conditii).



Program de lucru:

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: str. Calea Bucuresti, Bl. A17, Craiova, Parter, vis a vis McDonald's,
Tel: 0251-471 262
Fax: 0351-401 673
Contact online
E-mail: comenzi@curatatoriechimica.ro
Site: www.avim.ro
Extra:
Daniel Wieder-Ilie (Executive Manager)
E-mail: dan.wieder@avim.ro
Telefon: 0745304086

Gaseste Avim Expres SRL din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.