Breaking

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Pizza Ibiza - Craiova

Firma Pizza Ibiza Craiova Rovine - Descriere, telefoane pentru comanda pizza Ibiza si preturi la pizza, paste, platouri si salate in pizzeria Pizza Ibiza.

Categoria Alimentatie Restaurante Hoteluri - Pizzerii Craiova

Descriere firma:
Pizza Ibiza este o pizzerie din Craiova infiintata in anul 2006 cu sediul in Rovine, Str. Traian Lalescu, Bl. H24 la parter. Pizza Ibiza vinde in 2018 nu mai putin de 33 de tipuri de pizza, incepand de la specialitatea casei, pizza de inspiratie italiana si pizza party cu dimensiune de 40x60cm speciala pentru petreceri.

Pretul pentru tipurile de pizza din pizzeria Ibiza difera in functie combinatia de ingrediente si incep de la 15,50 lei ajungand pentru o pizza party la pretul de 57 de lei.

Pe langa pizza, puteti comanda si alte mancaruri de tip catering precum: paste, salate, platouri, deserturi si bauturi.

Se accepta si platile cu tichete de masa sau tichete cadou!

Timpul de livrare in Craiova se calculeaza in functie de comenzi, trafic, distanta, numarul de produse comandate, etc. Timpul minim de livrare este de 30 minute. Vrei sa dureze maxim 10 minute? Vino la Pizza Ibiza Craiova, plaseaza comanda si va fi gata imediat.






Program de functionare
Non-Stop
Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Rovine, Str. Traian Lalescu, Bl. H24 - parter, Craiova, Dolj
Comenzi la numerele de telefon:
0251.315.701;  0351.445.446;  0727.767.715;  0745.033.313;
Contact online
E-mail:
Site: pizzaibiza.ro
Extra:
Am invatat singuri sa facem pizza si a trecut un an pana cand toti prietenii nostri au spus: "Este cea mai buna!". Am inventat un blat amestecand 11 ingrediente diferite si am pus pe el numai produse proaspete si de cea mai buna calitate; am pus pizza noastra in cea mai joviala cutie si am pastrat-o fierbinte pana la usa clientului apoi i-am urat "Pofta buna!"
Gaseste Firma Pizza Ibiza din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.