Breaking

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Oltenia Tour - Craiova

Firma Oltenia Tour din Craiova - Agentie de turism, rezervari pachete litoral Bulgaria, Grecia si Turcia, rezervari locuri exotice, despre firma, adresa, telefoane pentru contact si program de lucru.

Categoria Agentii Turism Imobiliare Inchirieri

Descriere firma: Oltenia Tour este o agentie tour operatoare, face parte din grupul de firme Costea Group si va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat atât în tara cât si în strainatate.

La ce bun inca o agentie de turism ?
Beneficiind de un personal tânar, competent si dinamic, de o baza materiala moderna, agentia incearca sa defineasca un brand echivalat cu servicii de calitate si profesionalism.
Noi,tinerii entuziasti de la Oltenia Tour facem lucrurile ca la carte.

Oltenia Tour ofera o gama larga de pachete turistice în tara pe litoralul Marii Negre, în statiuni balneoclimaterice si la munte în hoteluri de toate categoriile, pensiuni si vile. Asigura servicii turistice de: rezervari pentru grupuri organizate si individual, rent a car, transferuri aeroport, închirieri de autocare si microbuze, organizare de simpozioane, conferinte, banchete si circuite în tara.

Oltenia Tour verifica în fiecare sezon calitatea serviciilor oferite de partenerii sai si pune la dispozitiea turistilor toate informatiile necesare facând astfel mai usoara alegerea vacantei. Oltenia Tour asigura turistilor asistenta pe toata durata sejurului ales.

Program de lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
Informatii despre firma:
Adresa: Str. Cerna, Bl.a1, Sc.2, parter, Craiova, Dolj
Telefon: 0351 / 412 057

CONTACT ONLINE
E-mail: contact@olteniatour.ro
Site: olteniatour.ro
Extra:

Gaseste firma Oltenia Tour din Craiova pe harta