Breaking

duminică, 26 octombrie 2014

CEZ Craiova - Info, adresa sediu si telefon de contact

CEZ Craiova - Info, adresa sediu si telefon de contact

Descriere firma:
CEZ Craiova este parte a Grupului CEZ care asigură alimentarea cu energie electrică a orasului Craiova. Asigura alimentarea cu energie electrica in şapte judete: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman.

Grupul CEZ este prezent in Romania din anul 2005 si este reprezentata in tara de 8 companii: CEZ Distribuţie, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development şi TMK Hydroenergy Power.


Informatii despre adresa sediu Centru Regional si telefon de contact

Adresa: Craiova, Str. Romania Muncitoare, nr. 13

Telefon:
Info Linia CEZ - telefon deranjamente CEZ
0251 929

Fax:
0248 524 834

Program:
Luni - Vineri: 08:00 — 17:00

CONTACT ONLINE
E-mail: cez_crc@cez.ro
Site: http://www.cez.ro/ro/contact/centrele-regionale-de-contact/craiova-641.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
ČEZ a.s. (în cehă: České Energetické Závody, în română: Centralele electrice cehe) este o companie cehă multinațională de stat cu sediul la Praga care produce, distribuie și comercializează energie electrică în mai multe țări din centrul și sud-estul Europei.


Gaseste CEZ Craiova pe harta

Un comentariu:

 1. Sunt cetatean romano-american, care in timpul verii locuiesc in Baile Olanesti, jud. Valcea. Vreau sa va aduc la cunostiinta 2 lucruri pe care nu le inteleg, si nu le pot acepta.
  Primul este modul de adresare al companiei fata de clientii Dvs. folosing "tutuirea". Nu este romaneste sa te adresezi persoanelor necunoscute la pers. II-a singular, si consider o insulta. Nu suntem o tara de limba engleza, unde pers. II-a singular si plural este aceiasi. Nu stiu daca cei din conducerea Dvs. ar acepta sa le spun "tu" atunci cand m-as adresa Dlor.
  In al doilea rand, nu inteleg schimbarea facuta recent, cand nu ni se mai permite o plata mai mare decat este pe facture. Fiind la mii de km. distanta, si avand destule alte probleme de rezolvat, de obicei plateam o suma mai mare decat era pe facture, ca sa ma asigur ca nu uit sa platesc la timp. In ultimile doua luni s-a schimbat aceasta posibilitate, si cred ca nu este justificata, dimpotriva! Compania are de castigat daca multi client ar plati in avans, nu credeti?
  Sper ca cineva din conducerea CEZ sa ia masuri urgente si software-ul sa fie schimbat pentru a ne permite si aceasta variant.
  Va multumesc, si astept raspuns la e-mailul: leejuro@hotmail.com
  Liviu Giuroiu

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.