Breaking

duminică, 23 decembrie 2018

Magazine cu rochii de mireasa in Craiova

Lista cu magazinele din orasul Craiova care vand rochii de mireasa, dar si rochii de ocazii sau casual. Magazinele din lista vand toate tipurile de rochii de mireasa, precum: rochii simple si frumoase, drepte, rochii superbe de printesa, sirena, cu dantela, cu sclipici, cu pietre, cu trena, etc si rochii de mireasa din 2018 sau colectii noi din 2019 la preturi decente sau rochii de mireasa modele unice.

Avem in lista 4 magazine din Craiova care vand rochii pentru mirese si speram sa marim lista cat de curand posibil. Accesati fiecare magazin din lista de mai jos pentru a vedea informatii despre ele, telefoane de contact, adresa magazinului sau a atelierului/showroomului si adresa site-ului.

Daca detineti un magazin cu rochii de mireasa si doriti sa-l adaugati in lista, folositi formularul de contact din pagina Contact.



Noela Style Craiova - Rochii de mireasă si de ocazie

Stilul inconfundabil promovat de Noela Style, impletirea tendintelor actuale cu cele clasice,finetea materialelor si broderiilor personalizate sunt elementele esentiale ce confera gratie si eleganta atat rochiilor de mireasa cat si rochiilor de gala... vezi toate informatiile despre magazin.

Natalia Vasiliev - Rochii de mireasa Craiova

Rochiile Natalia Vasiliev inseamna maiestria matasurilor, bogatia dantelelor si a broderiilor alese, finetea cusaturilor si rigoarea finisajelor, precum si daruirea suprema din orele prelungi petrecute in atelier... vezi toate informatiile despre magazin.

Maya Fashion - Rochii de Mireasă Craiova

Rochiile de mireasa special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi... vezi toate informatiile despre magazin.

Darfil Craiova - Magazin Rochii de Mireasă

Colecțiile Darfil sunt realizate în România de creatori români. Acestea includ rochii de mireasă sirenă sau prințesă, cu mâneci sau fără, cu spate gol, acoperit sau transparent. Adaugă în lista ta de favorite rochiile de mireasă care îți plac și vino în showroom-ul nostru din Craiova ca să le probezi!... vezi toate informatiile despre magazin.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.