Breaking

marți, 26 august 2014

Alte 20 de strazi din Craiova vor fi reabilitate

Consiliul Local al municipiului Craiova are pe ordinea de zi a sedintei ordinare din data de joi 28 august 2014, 20 de proiecte de hotarare ce prevad refacerea si modernizarea a altor 20 de strazi din oras.


Consilierii locali vor vota expertizele tehnice pentru străzile Tisa, Gheorghe Donici, Techirghiol, Petrila, Oltenița, Marinei, Livezi, Iezerului, Ecoului, Cristian Tell, Corcova, Cavaleriei, Cărbunești, Homer, Drumul Fabricii, Aleea Dunării, Rășinari, Buziași, Pui de Lei, Motru și Corabia.

Proiectul de reabilitare prevede lățirea părții carosabile, proiectarea traseului în plan longitudinal, crearea unor dispozitive pentru scurgerea apelor pluviale, modernizarea și crearea de trotuare. Pentru o singură stradă municipalitatea va cheltui între patru sute de mii de lei și un milion două sute de mii de lei.

Municipalitatea craioveană își propune să reabiliteze un total de 140 de străzi dar organizează mai multe licitaÈ›ii pe un număr mai mic  de străzi pentru a evita alte procese ce ar întârzia procedurile.










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„140 de străzi vor intra în moderizare, toate străzile din piatră È™i pământ. Am ales să facem licitaÈ›ii pe contracte mai mici, am văzut că la contractele cu valoare mare se întâzie foarte mult. Noi acum ar fi trebuit să avem două cartiere la cheie dar suntem în instanță, È™tiu că vom câștiga însă vom începe lucrările cu È™ase luni mai târziu”, a afirmat primarul Craiovei, Lia OlguÈ›a Vasilescu.

Sursa: Lupa Mea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.