Breaking

vineri, 5 septembrie 2014

Targ CONTEX 2014 Craiova - „Târgul colecțiilor de toamnă“

Intre 3-7 septembrie 2014 în incinta Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova, se organizeaza o noua editie a Targului CONTEX. Targul este organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj.

Organizatorii spun că această ediție a târgului este dedicată colecțiilor de toamnă pentru doamne, dar și încălțămintei de sezon. „Vor fi foarte multe haine și încălțăminte pentru femei la această ediție a CONTEX. Producătorii care participă la târg speră că, în prag de an școlar, învățătoarele, profesoanele, cadrele universitare și alte doamne care vor să aibă o ținută nouă la începerea anului școlar vor veni să cumpere produse de la CONTEX, pentru că vor fi expuse multe compleuri, rochii și accesorii, plus pantofi pentru toamnă“, a spus directorul Direcției Târguri și Expoziții din cadrul CCI Dolj, George Moțățăianu. Acesta a adăugat că vor fi și haine, și încălțăminte pentru tineri și pentru copiii care încep școala.









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai puține firme decât în alți ani
George Moțățăianu a precizat că la această ediție de toamnă vor fi prezente ceva mai puține firme producătoare, unele dintre ele fiind încă prezente pe litoral.
De asemenea, vor expune produse de pielărie doar două firme, organizatorii limitând numărul de astfel de participanți la târg, pe motiv că de câte ori erau foarte multe firme de pielărie, acestea nu vindeau atât cât s-ar fi așteptat, motiv pentru care organizatorii au limitat participarea unor astfel de producători la doar doi.
Târgul Contex din Craiova va fi deschis de miercuri, 3 septembrie, și până duminică, în intervalul 10.00-19.00, cu excepția zilei de duminică, în care programul târgului este mai scurt. Intrarea va fi liberă.

Sursa: Gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.