Breaking

vineri, 5 septembrie 2014

Filmul "The Giver" vine la Cinema Colours Craiova

Incepand de astazi 5 septembrie, filmul "The Giver - Darul lui Jonas" intra in cinematograful 3D Cinema Colours din Craiova. Poate fi vizionat in fiecare seara de la ora 21:30 intre 5 si 11 septembrie 2014.

Filmul nu este in 3D dar are in distributie actori ca Jeff Bridges, Meryl Streep si Katie Holmes fapt care anunta ca va fi un film foarte bun.
Filmul "The Giver" este o drama sf bazat pe romanul SF clasic “The Giver” al autoarei Lois Lowry publicat în 1993 ÅŸi studiat în clasa a V-a în ÅŸcolile din Statele Unite ale Americii.

Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru adulti si de 15 lei pentru copii. Planul tarifar complet.
Biletele se pot achizitiona doar de la ghiseul cinematografului.

Rezervarile se pot face telefonic la numarul 0351 179 292 sau online pe site-ul cinematografului.

Vedeti cum se face o rezervare online.   Programul complet al saptamanii.











--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre filmul "The Giver"

Actori: Jeff Bridges, Meryl Streep, Katie Holmes, Alexander Skarsgård, Brenton Thwaites, Odeya Rush, Taylor Swift

Regizor: Phillip Noyce

Gen: SF / Fantezie / Drama

Descriere: Bazat pe romanul SF clasic “The Giver” al autoarei Lois Lowry publicat în 1993 ÅŸi studiat în clasa a V-a în ÅŸcolile din Statele Unite ale Americii, filmul este setat într-o societate utopică din care au dispărut durerea, grijile, frica, speranÅ£a, iubirea, ura, bucuria, tristeÅ£ea, dorinÅ£a de schimbare, culorile, muzica ÅŸi amintirile. Protagonist este Jonas, un tânăr care este ales de către The Giver, singurul păstrător al emoÅ£iilor umane, pentru a-i deveni discipol ÅŸi pentru a prelua de la el taina existenÅ£ei sentimentelor umane, în cazul în care întreaga comunitate ar avea nevoie de ele la un moment dat pentru a lua decizii pe care indivizii nu mai sunt capabili să le ia.

Trailer film "The Giver"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.