Breaking

luni, 23 august 2021

Unde, Cât, Când și Cum se Plătește Taxa de Salubrizare în Craiova

 Vedeți cât costă taxa de salubritate, când se plătește online și unde și cum se plătește taxa lunară pentru gunoiul menajer în orașul Craiova - 2021. Vedeți câți bani de persoană se plătește pe lună la salubrizare, până la ce dată se plătește taxa lunară și care sunt metodele de plată a taxei, inclusiv online.






CÂT SE PLĂTEȘTE?

PERSOANELE FIZICE plătesc 11 lei/lună/persoană care locuiește efectiv la adresa declarată.


 CÂND SE PLATEȘTE?
-Taxa specială de salubrizare se plătește lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care s-a prestat serviciul de salubrizare.

-Prin excepție, pentru anul 2021, primul termen de plată al taxei speciale de salubrizare este de 60 zile de la data începerii prestării efective a activităților serviciului de salubrizare în Municipiul Craiova, dată comunicată pe site-ul instituției si în mass-media.


 CUM SE PLĂTEȘTE? UNDE SE PLĂTEȘTE?
-În numerar/card bancar prin POS la punctele de încasare ale Primăriei Municipiului Craiova – Direcția Impozite și Taxe;

-Plata on line – prin intermediul pagini web www.Ghiseul.ro;

-Plata cu ordin de plată, datele beneficiarului plății sunt următoarele: Beneficiar: Municipiul Craiova, Banca: Trezoreria Municipiului Craiova, cod fiscal beneficiar – 4417214, contul IBAN RO08TREZ29121360206XXXXX

-Mandat poștal – Contribuabilul se prezintă la oficiul poștal și achită suma ce reprezintă taxa specială de salubrizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.