Breaking

marți, 10 aprilie 2018

V&D Electrosystem Craiova - service reparatii electrocasnice

Firma V&D Electrosystem din Craiova - service autorizat reparatii masini de spalat, frigidere, aragazuri INDESIT, ARISTON, HOTPOINT, HANSA, DAEWOO, SAMSUNG, WHIRLPOOL - despre firma, adresa, numere telefoane pentru contact si program.

Categoria IT Electronice Software Reparatii

Descriere firma:
V&D Electrosystem este o firma din Craiova care are ca obiect principal de activitate, asigurarea reparatiilor aparaturii electrocasnice in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb aferente.
Produsele pentru care se asigura reparatiile si piese de schimb sunt: aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte (atat in varianta de sine statoare cat si build-in), hote, aspiratoare, SDA.

Programare interventii
Pentru a facilita planificarea si concentrarea de reparatii pe ruta tehnicianului, clientul este rugat sa accepte programarea pe intreaga durata a zilei in care tehnicianului urmeaza sa vina la el.
In situatia in care acest aspect constituie un inconvenient pentru client, atunci clientul trebuie sa opteze pentru o alta zi, dandu-i-se tehnicianului un interval de min 4 ore fie dimineata, fie dupa-amiaza pentru vizita.


Program de functionare - Program Service
Agentii Service si Personalul au urmatorul program:
Luni-Vineri: 9:00 la 18:00
Sambata 9:00 la 13:00
Exclusiv Duminicile , Zilele de sarbatoare legala
Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Str. Parangului, 62, CRAIOVA, Dolj
Tel: 0251 550 424;  0724 048 940;  0788 568 325
Contact online
E-mail: office@electrosystem.ro
Site: www.electrosystem.ro
Extra:
Timpul de interventie
Toate reclamatiile sunt onorate (prima vizita) in intervalul a doua zile lucratoare (48 ore), conditionat bineinteles de prezenta clientului la domiciliu pentru efectuarea reparatiei.
Eforturile sunt orientate pentru a oferi asistenta reclamatiilor primite incepand cu ora 10:00 din ziua urmatoare primirii reclamatiei, dar nu mai tarziu de sfirsitul programului urmatoarei zi de lucru.
Exceptie fac zonele indepartate/inaccesibile unde reclamatiile primite trebuie rezolvate pe baza stabilirii unei programari cu clientul in intervalul a patru zile lucratoare.

Gaseste Firma V&D Electrosystem din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.