Breaking

luni, 20 octombrie 2014

CSU Craiova – Concordia Chiajna 1-1, etapa XI

CSU Craiova – Concordia Chiajna 1-1, în etapa a XI-a a Ligii I. CSU Craiova remizat duminică, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, scor 1-1, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I în care ambele goluri au fost marcate din penalty (Ferfelea 90+1 / Wellington 7).

Duminica 19 octombrie 2014 s-a dis[utat meciul de fotbal dintre formatia craioveana CSU si Concordia Chiajna. Meciul s-a desfasurat pe stadionul Ion Oblemenco si s-a incheiat cu scorul de 1 - 1.

Scorul a fost deschis de Concordia Chiajna in minutul 7 prin Wellington din lovitura de la 11 metri, oltenii egaland in prelungiri prin Ferfelea care de asemenea a marcat prin penalty.

Meciul dintre CSU Craiova si Concordia Chiajna face parte din etapa a XI-a a Ligii I. Egalul ii plaseaza pe olteni pe locul 10 cu 13 puncte obtinute in 11 etape si cu un minus 5 la "adevar".

In cele 11 etape scurse de la inceperea campionatului ligii 1, CSU Craiova a reusit 3 victorii, 4 egaluri si a pierdut 4 etape, avand un golaveraj de 10 goluri inscrise si 16 primite.










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Echipa CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka (Avrămia '70), Frăsinescu, Vătăjelu - Madson, Tîrnăcop - Varga (Nuno Rocha '60), Bawab (Ferfelea '76), Bancu - Curelea.

Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi


Echipa Concordia Chiajna: Râmniceanu - Stan, Lovin, Dragarski, Bucurică - Martins, Boldrin, Brlecici (Deekman '65), Ad. Cristea (Diulgerov '87) - Wellington, Pena (Roşu '55).

Antrenor: Marius Şumudică

Video. Golurile marcate de cele doua echipe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.