Breaking

duminică, 10 august 2014

Hotel si Restaurant "Casa cu Tei" Craiova

Hoteluri, Restaurante


Hotel si Restaurant "Casa cu Tei" Craiova

Descriere firma:
Casa cu Tei este un hotel restaurant de patru stele situat in Craiova pe strada Amaradia la numarul 4. Puteti contacta "Casa cu Tei" Craiova la numerele de telefon +40372981433 si +40770109390 su prin email la adresele casacuteii@gmail.com sau contact@casacutei.com.

Hotel "Casa cu Tei" Craiova
Hotelul “Casa cu Tei” isi gazduieste oaspetii in 14 de camere pline de stil, cu un design deosebit, avand posibilitatea de a alege intre confortabilele camere single si duble.

Fie ca este vorba despre o conferinta, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinte va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie, de la echipamente moderne la solutii de catering de inalta calitate.

Restaurant "Casa cu Tei" Craiova
Un mix de excepţie între bucătăria moderna şi clasică, ce include specialităţi mediteraneene şi feluri tradiţionale româneşti.
Meniul, ce conţine specialităţi recunoscute şi creaţii originale ale bucătarilor , lista de vinuri premiate atent alese şi servirea impecabilă, reprezintă o ofertă de nerefuzat atât pentru prânzuri, cine, cocktail-uri, cât şi pentru evenimente speciale de orice tip.


Informatii despre firma:

Adresa: judetul Dolj, Craiova, Str. Amaradia, Nr.4

Telefon: +40372.981.433, +40770.109.390

E-mail: asacuteii@gmail.com, contact@casacutei.com

Site: http://www.casacutei.comPoze "Casa cu Tei" Craiova----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
- Capacitate totala de pana la 150 de persoane.
- Echipament de sonorizare la cerere (microfoane fixe si mobile, difuzoare).
- Coffee-break-uri si lunch cu meniu international.
- Tarife speciale pentru pachetele incluzand si cazare.

Parcare privata in curtea hotelului.


Gaseste "Casa cu Tei" din Craiova pe harta

Un comentariu:

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.