Breaking

duminică, 8 decembrie 2013

EMILIO Craiova - Pizzerie, Restaurant si Catering

Restaurante - Pizzerii


EMILIO Craiova - Pizzerie, Restaurant si Catering

Descriere firma:
EMILIO este un restaurant din Craiova situat in Cartierul Brazda lui Novac, in zona Complexul Nou ce dispune de o sala de mese de cu o capacitate de 55 de persoane. In anotimpurile calduroase restaurantul EMILIO deschide si terasa care are o capacitate de 40 de locuri.

"Am deschis Restaurantul "Emilio" în 1993, incepand ca pizzerie. La cererea clientilor meniul s-a diversificat astazi reunind sortimente atat din meniul romanesc cat si din cel international. Tot la cerea clientilor, in 1995 a inceput sa functioneze si serviciul de catering, livrarile fiind facute atat la domicilil clientilor cat si la sediile firmelor mici si mijlocii."
sursa: www.ristoranteemilio.ro



Informatii despre firma:
Craiova, Cart. Brazda Lui Novac (Complex Nou)

Telefoane:
0251.420.992, 0251.563.134, 0765.690.688

E-mail:
Site: http://www.ristoranteemilio.ro
Anul infiintarii :  1993










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
Va stam la dispozitie cu un meniu foarte variat incepand de la aperitive si pana la desert la noi puteti comdanda: gustari calde, ciorbe, preparate din peste, preparate din carne de vita, preparate din carne de pui, preparate din carne de porc, pizza, paste, salate, asortandu-le cu o gama larga de garnituri si sosuri. Meniul de la bar este diversificat, incepand cu racoritoare si ajungand la o gama larga de vinuri si bauturi premitate. Pe langa diversele bauturi spirtoase si coktial-uri pe timpul verii servim Sangria.
sursa: www.ristoranteemilio.ro


Gaseste Restaurantul "Emilio" Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.