Breaking

miercuri, 26 decembrie 2018

NetRom Software Craiova - dezvoltare software

Firma "NetRom Software" din Craiova - companie de dezvoltare sofware IT in Craiova - despre firma NetRom, adresa, numere telefoane pentru contact NetRom Software.

Categoria IT Electronice Software Reparatii

Descriere firma:
NetRom Software este o firma de IT din Craiova care are ca obiect principal de activitate de peste 17 ani, optimizarea proceselor de dezvoltare software, devenind un important centru de expertiză în dezvoltarea de software. Firma NetRom Software infiintata in 1998, dezvolta software critic pentru procesele de afaceri pentru ISV (Independent Software Vendors) și pentru un număr tot mai mare de companii cotate la bursă, din întreaga lume.

NetRom Software este o firma cu peste 230 de angajati - arhitecți, analiști, designeri și programatori - cu actionariat si consiliu de conducere olandez si român.






Domenii in care firma realizeaza dezvoltare de software:
Servicii financiare
Soluţii mobile
Transport si logistica
IT
Medicină
Servicii Profesionale
Turism
Educaţie şi Ştiintă
Industria de process
Telecomunicaţii

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Str. Blvd Caracal, nr. 178, CRAIOVA, Dolj
Tel: +40 (0)251 437 738

Contact online
E-mail: soft@netrom.ro
Site: www.netromsoftware.ro

Extra:
Noi oferim expertiză tehnologică, sub profunda înțelegere a logicii de afaceri, a unei guvernări clare și a unei comunicări eficiente. Menținând în același timp standardele noastre de calitate, ne personalizăm procesele noastre în funcție de nevoile organizației dumneavoastră. Prin urmare, lucrăm sub obligația obținerii rezultatului dorit și vă oferim garanții stricte privind bugetul, calitatea și planificarea. Acesta este motivul pentru care un singur click cu NetRom Software conduce în general la o relație excelentă pe termen lung.





Gaseste Firma NetRom Software din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.