Transport public "Fratii Bacriz" Craiova

Transport public

Transport public "Fratii Bacriz" Craiova


Descriere firma:

Firma "SC FRAȚII BACRIZ SRL" este un operator privat de transport în comun cu microbuze de tip "maxi-taxi" (Iveco Daily). Firma a început serviciile de transport public încă din 1998. Traseele pe care operează SC FRATII BACRIZ SRL sunt menite să faciliteze transportul rapid între zonele rezidențiale și obiectivele economice, industriale, comerciale precum și între instituțiile administrative și de interes public din municipiul Craiova.

Traseele in Craiova ale microbuzelor Bacriz
Traseele pe care opereaza SC FRATII BACRIZ SRL sunt menite sa faciliteze transportul rapid si civilizat intre zonele rezidentiale si obiectivele economice, industriale, comerciale precum si intre institutiile administrative si de interes public din municipiul Craiova.

Traseul 2 are itinerariul cu plecare de la Pasaj Electro strabatand Calea Bucuresti, traverseaza centrul prin Valea Vlaicii si continua pe Strada Brestei pana la Cernele.

Traseul 9 asigura deplasarea pasagerilor din cartier Cv. Noua pe Calea Severinului spre Centru (Teatru, Universitate si Piata Centrala) si in continuare pe Calea Bucuresti spre Cartier Lapus, ajungand la aeroport si Metro.

Traseele 4 si 7 sunt proiectate sa deserveasca in sistem circuit cetatenii din zonele limitrofe ale marilor artere de circulatie care tranziteaza orasul dinspre Cart. Cv Noua spre Gara si platforma industriala de est (pe bld.Dacia si Decebal) continuand pe str. Caracal spre Parcul Romanescu si Spitalul Judetean, orientandu-se apoi catre Facultatea de Agronomie si pe str. Brestei si Maria Tanase, incheind prin revenirea spre Cv. Noua.

Informatii despre firma:
Adresa: Str. Grigore Plesoianu NR.3B, Craiova

Telefon: 0251 438 440
Mobil: 0747.273.010 Secretariat
Mobil: 0744.668.890 Sef Transport Blagu Nicolae

CONTACT ONLINE
E-mail: office@fratiibacriz.ro


Site: http://www.fratiibacriz.ro


Extra:
Experienta dobandita in activitate de peste un deceniu ne-a permis sa identificam acele solutii care sa ne mentina in topul standardului de calitate din domeniu: achizitii periodice de autovehicule noi (acum EURO 5), flexibilizarea programelor de circulatie (orar si nr. de autobuze optime pe trasee), valorificand inclusiv parerile si propunerile pasagerilor, servicii de curse speciale sau ocazionale etc.

Gaseste "SC FRAȚII BACRIZ SRL" Craiova pe harta


Detalii despre traseele autobuzelor in Craiova
Firme de taxi in Craiova

Spuneti-va parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.

Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.