Breaking

marți, 1 iulie 2014

Sydney Cleaning - servicii de curatenie Craiova

Curatenie

Sydney Cleaning - servicii de curatenie Craiova


Descriere firma:
Sydney Cleaning este o firma de servicii de curatenie din Craiova care a luat nastere la sfarsitul anului 2008, odata cu deschiderea Hotelului Sydney din Craiova.

Cu peste 4 ani de experienta in curatenia si intretinerea hoteliera, firma Sydney Cleaning se adreseaza persoanelor fizice si companiilor ce doresc ca spatiile lor sa arate impecabil de curate.


Curatenie la domiciliu
Curatenie birouri
Curatenie showroom, expozitii
Curatenie dupa constructor
Curatenie dupa petrecere
Curatenie mochete, pardoseli


Informatii despre firma:
Adresa: Str. Calea Bucuresti 118 Craiova

Telefon: 0723 163 523
e-mail: office@sydneycleaning.ro

Program de lucru:


Site: http://www.sydneycleaning.ro


Extra:
» Ne-am perfectionat in curatarea mochetei, a gresiei si a faiantei, in degresarea bucatariilor profesionale, a hotei si utilajelor de bucatarie, in mentinerea curateniei in spatiile de birouri, in salile de restaurant, bar si sali de conferinta, in igenizarea toaletelor si spalatul geamurilor.

» Am ridicat constant calitatea serviciilor noastre prin folosirea celor mai performante utilaje si produse de curatenie profesionala.

» Pentru ca stim importanta capitalului uman, personalul nostru este ales cu atentie si urmeaza cursuri de instruire si practica inainte de a fi selectat pentru curatarea casei sau biroului dumneavoastra.

» Satisfactia clientilor Hotelului Sydney ne-a motivat sa punem experienta si calitatea serviciilor noastre la dispozitia tuturor celor pentru care CURAT inseamna confort si relaxare .


Gaseste Sydney Cleaning pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.