Breaking

luni, 10 februarie 2014

Showroom EMAG Craiova

Showroom EMAG Craiova - Sediu de prezentare, comenzi online si vanzare directa a produselor electronice disponibile in showroom. Adresa, telefon si programul de functionare.

Categoria Magazine fizice Magazine online Mall Hipermarket

Descriere firma:
Showroom-ul EMAG.ro, cel mai mare magazin online din țară are in orasul Craiova un sediu de prezentare a produselor din online si totodata vinde si produsele electronice care sunt disponibile in showroom. De asemenea, cu ajutorul angajatilor Emag din showroom, se pot face comenzi pe loc din magazinul online.

Showroom-ul EMAG este totadata si un centru de livrare a produselor comandate in magazinul online. Emag mai dispune de inca 7 puncte de livrare in Craiova, toate fiind situate in oficiile postare din oras.

Showroom-ul magazinului online EMAG.ro are sediu in incinta hypermarketului Auchan din Craiova (fostul Real), care este situat in strada Calea Severinului nr. 5A.

La Auchan Craiovita puteti ajunge folosind urmatoarele mijloace de transport:
Autobuz - liniile 1R, 6, 9, 13
Tramvai: 100, 102



Program de lucru:
Luni-Duminică: 9:00 - 21:00
Informatii despre firma:
Adresa: Calea Severinului nr. 5A
Telefon: 0755.36.24.98;  021 200.52.00
Contact online
Email: craiova@emag.ro
Site: www.eMAG.ro
Extra:
EMAG este cel mai mare magazin online din Romania. In shoowroom-ul din Craiova gasiti produse pe care le puteti cumpara direct din showroom sau cu ajutorul personalului, puteti comanda online.
La comenzile facute prin site-ul EMAG.ro puteti cere ca livrarea sa fie facuta la showroom si veti putea ridica produsul de acolo.

Gaseste sediul Showroom-ului EMAG Craiova pe harta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.