Breaking

sâmbătă, 22 decembrie 2018

Magazine in mall-ul Mercur Center din Craiova

Magazinele de shopping deschise in centrul comercial Mercur din centul orasului Craiova. Etajul si numarul de telefon. Lista de magazine sortate pe categorii de produse care isi vand marfa in mall-ul Mercur Center Craiova. Firme in Mercur.

Vechiul Mercur a fost transformat in iunie 2016 intr-un centru comercial modern care adaposteste o gama larga de magazine care vand la randul lor o gama foarte variata de produse. In Mall-ul Mercur Center Craiova isi au sediul aproape 40 de firme sau diverse magazine cu produse brand personal.

Gasiti in Mercur magazine de fashion cu incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru barbati, femei si copii, magazine cu bijuterii si accesorii, magazine de cosmetice si ingrijire personala, magazine de telefonie si nu in ultimul rand, librarie si farmacie.

In afara de magazine pentru shopping, in mall-ul Mercur mai gasiti si cinematograful Inspire, locul de joaca Smile, centrul Focus Fitness & Beauty, MC'Grill fast foods, Restaurantul ardelenesc “OÅŸanu”, Restaurantul Shanhay Bar, Restaurantul Spartan si cafeneaua Starbucks.

Iata magazinele din mall-ul Mercur Center din Craiova sortate pe categorii de produse.




SUPERMARKET
Profi
Aproximativ jumătate de milion de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.
Etaj: demisol
FASHION & ACCESORII COPII
Maison du Bebe
Desigur, nu este uÅŸor să le faci pe plac, de aceea magazinul de fashion pentru copii, Maison du Bebe, din Mercur Center-etajul 3,  vă aÅŸteaptă cu cele mai trendy outfit-uri pentru cei mici!
Etaj: etaj 3
Maxi Toys
În magazin veți găsi brand-urile preferate ale copiilor și jucării inovatoare produse în exclusivitate sub licența Maxi Toys.
Corp: vechi
Etaj: etaj 3
Tel: 0770 937 706
Primigi
PRIMIGI este un brand italian cu o experință de peste 40 de ani în crearea articolelor de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru copii.
Clienții vor găsi in magazin articole pentru copii de până la 14 ani, oferta incluzând numeroase propuneri, pentru orice sezon. Rochii, pantaloni, tricouri, bluze, șepci și o varietate de sandale și papuci, pentru băieței și fetițe, sunt o parte din piesele pe care le pot alege prichindeii.
Corp: nou
Etaj: demisol
Tel: 0351 419 232
ARTICOLE SPORT
TopSport
TopSport este cel mai mare partener al companiei Adidas România. Brandurile  prezente în magazinul TopSport, din Mercur Center, sunt: Adidas, Nike, Converse, Skechers, Lacoste, Pepe Jeans,etc.
Corp: nou
Etaj: etaj 1
Tel: 0351 419 207
TopSport Kids
TOP SPORT KIDS vă aşteaptă la etajul 1 cu mii de articole sportive create de cele mai renumite branduri: ADIDAS, PUMA, SKECHERS, CONVERSE, NIKE, GEOX.
Corp: vechi
Etaj: etaj 1



BIJUTERII ACCESORII & CEASURI
Bijuteria Teilor
Cu o experiență de peste 10 ani în industria bijuteriilor din aur și pietre prețioase, brand-ul Teilor își dorește să ofere pasiune, inovație și eleganță.
Corp: vechi
Etaj: parter
Tel: 0723 225 507
Sevda
Te invităm în magazinele Sevda să descoperi gama noastră de inele, cercei, brăţări, lanţuri, coliere, pandantive şi seturi din aur, argint şi diamante, dar şi gama de obiecte din cristal Bohemia, obiecte argintate, obiecte din argint şi obiecte decorative.
Corp: nou
Etaj: parter
Splend'or
Magazinul Splend'or atrage prin eleganta prezentarii colectiilor de ceasuri si bijuterii, fiind o usoara cale de acces catre brandurile internationale ce suprind prin noutate, stil si diversitate.
Corp: nou
Etaj: parter
Tel: 0799 010 194
CARTE CADOURI & PAPETARIE
Charisma
CHARISMA este, in primul rand, magazinul cu obiecte frumoase, care vorbesc si spun o poveste. Fie ca le oferi cadou sau le iei pentru tine, ele te fac unic si te reprezinta.
Etaj: etaj 1
Diverta
Diverta se remarca printr-un mix de produse variat ce include: carti, produse de birotica si papetarie, jucarii, cadouri, colectii scolare si pentru adolescenti, jocuri, gadgeturi tech&non-tech, accesorii media.
Corp: nou
Etaj: etaj 2
Tel: 0727 356 237
COSMETICE & PARFUMURI
Beauty for you
Gama de produse: parfumuri de marca, parfumerie si cosmetice de nisa, accesorii pentru machiaj,accesorii pentru par, produse de manichiura si pedichiura, cosmetice pentru copii, produse pentru barbierit.
Etaj: etaj 1
Telefon: 0722 625 280
Email: office @B4Y .ro
Kendra Beauty Cosmetics
O sursa permanenta de inspiratie pentru frumusete, KENDRA beauty cosmetics este o combinatie reusita intre parfumerie selectiva, produse de machiaj si pentru ingrijire. KENDRA beauty cosmetics te rasfata cu programe personalizate pentru ritualul tau zilnic de infrumusetare sau create pentru evenimentele speciale din viata ta.
Corp: nou
Etaj: parter
Tel: 0733 884 710
Profihairshop
Profihairshop se adreseaza atât saloanelor de înfrumuseţare, cât şi utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gama diversificata de produse: vopsele de păr, şampoane, măşti, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, creme îngrijire, produse electrice profesionale pentru coafat.
Corp: vechi
Etaj: etaj 1
Tel: 0351 419 284



DIVERSE
Cetelem

Corp: vechi
Etaj: etaj 2
Cut & Color
Vă așteptăm într-un cadru profesionist și prietenos pentru a vă oferii consultanță și servicii de cea mai bună calitate folosind cele mai reprezentative branduri in domeniu.
Corp: vechi
Etaj: etaj 3
Telefon: 0766490757
Farmacia TREI F
Noua destinaţie a Farmaciei TREI F vă aşteaptă în Mercur Center, la parter (lângă scările rulante).
Farmacia TREI F eliberează reţete gratuite, compensate şi onorează prescripţiile medicilor în laboratorul propriu.
Corp: vechi
Etaj: parter
Telefon: 0251 510 257
Smith & Smith
Smith&Smith este prima companie de transfer de bani din România, înfiinţată în 1999 şi autorizată de către BNR ca instituţie de plată în 2011.
Etaj: etaj 1
FASHION
Colin’s
Colin’s, retailerul internaÅ£ional de modă prezent în 38 de ţări în întreaga lume, ÅŸi-a deschis primul său magazin din Oltenia, in Mercur Center, la parter.
Corp: vechi
Etaj: parter
Telefon: 0251 708 699
Corso
Rochiile de seară sunt un must have al garderobie fiecărei femei elegante È™i încrezătoare. Descoperă deosebitele colecÈ›ii de rochii seară ale magazinului Corso, din Mercur Center ÅŸi alege-Å£i Å£inuta glamour care te  pune în valoare!
Etaj: etaj 2
Dame
Magazin cu imbracaminte pentru femei
Corp: nou
Etaj: etaj 2
Genarte
Eleganţa articolelor comercializate de magazinul Genarte este dată nu numai de atenta selectare a ţesăturilor şi a accesoriilor de înaltă calitate, dar şi de linia şi execuţia rafinată, ce îmbină conceptul de clasic cu cel modern, confortul cu rafinamentul.
Etaj: etaj 2



Gimar Lux
Ne adresam cu un total look, consumatorilor cu pretentii ridicate si standarde mari in privinta calitatii tesaturilor si a designului. Promovam branduri internationale de top, dar si industria confectiei romanesti.
Corp: vechi
Etaj: etaj 2
Gloria Style
In magazinul Gloria Style, din Mercur Center, etajul II, veÅ£i descoperi ÅŸi  stilul fashion pentru tineret, dedicat iubitoarelor de articole vestimentare din denim,remarcându- se prin calitatea ÅŸi croiul sofisticat creat de designeri români.
Corp: vechi
Etaj: etaj 2
H&M
Hennes & Mauritz AB (H&M) a fost înfiinţată în Suedia în 1947 şi este sinonimă cu moda accesibilă, în tendinţe şi de înaltă calitate.
H&M are o gamă variată de produse care sunt împărţite într-un număr de concepte diferite pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.
Etaj: parter, etaj 1
Jeans Factory
Jeans Factory vă oferă stilul de îmbrăcăminte care vi se potrivește, venind în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră cu o gamă variată de modele și mărci precum Forza, Clarion, La Carino, Crown, Desperado etc.
Corp: vechi
Etaj: etaj 3
KIK
La KiK găsiţi zilnic idei noi pentru garderoba perfectă şi produse fantastice pentru familia dumneavoastră. Veniţi la KiK şi descoperiţi articole vestimentare atractive, la modă şi de cea mai bună calitate la preţuri atractive. Puneţi-vă în valoare stilul personal prin sortimentul nostru extins de articole vestimentare şi mărimi speciale pentru femei, bărbaţi şi copii.
Corp: nou
Etaj: etaj 2
KOTON Pop Up Store
Corp: vechi
Etaj: etaj 4
Pepco
Primul magazin Pepco te asteapta in Mercur Center Craiova, etajul 1, corp vechi. Veti gasi atat imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cat si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la cele mai mici preturi.
Etaj: etaj 1
Santana
Găseşte zilnic noi idei de ţinute moderne şi fii prima care află ce se poartă în materie de fashion!
Vino în magazinul Santana din Mercur Center- etajul 2- şi vei descoperi ultimele tendinţele în modă!
Corp: vechi
Etaj: etaj 2
Tel:0772 087 994
Steilmann
Cunoscutul brand de imbracaminte.
Corp: nou
Etaj: etaj 1
Valentina
Magazinul Valentina îi invite pe cei care iubesc tradiÅ£iile autentice româneÅŸti, precum ÅŸi portul nostru străvechi, în Mercur Center, la  etajul 2.
Corp: vechi
Etaj: etaj 2



ACCESORII & MAROCHINARIE
Oni's
Magazinele Oni’s accessories comercializeaza o gama variata de produse si culori. Colectiile sunt intr-o continua schimbare incluzand toate categoriile de accesorii imaginate: accesorii de dama (gablonturi), curele, portofele, genti, plicuri, palarii, esarfe, manusi, dresuri, colanti, ochelari soare, produse destinate sezonului estival etc, precum si o colectie dedicata copiilor.
Corp: nou
Etaj: parter
Samsonite
Samsonite este cel mai mare producător de valize şi bagaje de mână din lume, cu o istorie de peste un secol.
Corp: vechi
Etaj: parter
Telefon: 0786 057 128
LENJERIE
Lady's
În magazinul Lady's sunt disponibile mărcile de lenjerie intima Triumph și Jolidon. Sunt lansate colecțiile de sutiene push-up din dantelă, din bumbac și din microfibra.
Etaj: etaj 2
TELEFONIE MOBILA
Alconpur
Magazinul AlCONPUR comercializează accesorii GSM, piese GSM, componente GSM, încărcătoare, bumpere telefoane, baterii, carcase telefoane şi huse tablete.
Corp: nou
Etaj: etaj 2
Telekom
Cunoscutul brand de telefonie mobila
Corp: nou
Etaj: etaj 2
INCALTAMINTE
Magic Shoes
DescoperiÅ£i colecÅ£iile de încălţăminte din magazinului MagicShoes din Mercur Center- etajul 2-  ÅŸi alegeÅ£i unul dintre modele de pantofi, sandale, ghete, botine, cizme, precum ÅŸi genÅ£i elegante ÅŸi încălţăminte pentru bărbaÅ£i realizate din piele naturală, pentru toate gusturile È™i toate vârstele.
Corp: vechi
Etaj: etaj 2
Rizzoli
Este un magazin de incaltaminte din Italia care are o experienta de peste 50 de ani.
Corp: vechi
Etaj: parter




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.