Breaking

vineri, 6 aprilie 2018

MEGASTAR EXIM Craiova - service electronice si electrocasnice

Firma MEGASTAR EXIM S.R.L. din Craiova - reparatii pentru produse electronice, electrocasnice si aparate de aer conditionat, reparatii masini de spalat - cuve plastic, despre firma, adresa si numar de telefon pentru contact.

Categoria IT Electronice Software Reparatii

Descriere firma:
S.C. MEGASTAR EXIM S.R.L. din Craiova este un service de reparatii pentru produse electronice, electrocasnice si aparate de aer conditionat de toate tipurile, in termen de garantie si postgarantie. Monteaza masini de spalat, aragazuri, aparate de aer conditionat si face lucrari de intretinere pentru aparate de aer conditionat.

Beneficiind de un spatiu generos (340mp)activitatea de service a S.C. MEGASTAR EXIM se desfasoara pe sectoare de activitate dupa cum urmeaza:

- electronice audio- video-tv;
- electrocasnice mici, masini de spalat, aragazuri;
- frigotehnice (aparate de aer conditionat, combine frigorifice, frigidere);
- receptie lucrari ;
- comenzi piese schimb;
- prelucrare date- raportari- relatii cu clientii


Seriozitatea si profesionalismul care caracterizeaza activitatea noastra sunt certificate si de numarul mare de marci pentru care suntem autorizati de catre fabricanti, importatori sau servisanti nationali pentru asigurarea reparatiilor in timpul termenului de garantie si montaj -PANASONIC, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, ZANUSSI , SAMSUNG , LG , FLANCO, Philips, Daewoo, Gorenje, Candy, ORION, Vortex, Ivory, Indesit, Ariston, Rowenta, Moulinex, Tefal, Krups, Hyundai si multe altele.
Program de functionare
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sâmbătă - Duminică: Închis
Informatii despre firma - Contact:
Adresa sediu firma: Str. Dragoslavele ,nr.5, CRAIOVA, Dolj
Punct de lucru service: Str. Nanterre, nr.21, CRAIOVA, Dolj
Tel: 0251.410.977;  0251.412.210
Contact online
E-mail: office@megastarcraiova.ro
Site: www.megastarcraiova.ro
Extra:
In sectorul de reparatii-montaj isi desfasoara activitatea o echipa formata din 4 ingineri si 12 tehnicieni care prin pregatirea teoretica si prin experienta acumulata au competenta dar si obligatia de a presta servicii la un nivel calitativ foarte ridicat astfel incat atat clientii dar si colaboratorii nostri sa gaseasca in S. C. MEGASTAR EXIM un partener de incredere. Departamentul de service are in total un numar de 22 angajati.

Gaseste Firma Megastar din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.