Breaking

joi, 22 martie 2018

Expert Facility & Cleaning - Curățenie profesionala în Craiova

Firma Expert Facility & Cleaning din Craiova - Servicii profesionale de curățenie în Craiova, despre firma, site, email, adresa si numar de telefon pentru contact.

Categoria Curatenie si Ingrijire personala


Descriere firma:
Expert Facility & Cleaning din Craiova este o firma autohtona care ofera servicii de curatenie profesionala. Firma ofera servicii precum: curățenie generală, curățenie după constructor, curățenie industrială, curățenie birouri si curățenie după petreceri.




Serviciile firmei Expert Facility & Cleaning din Craiova
Curățenie generală
- spălarea geamurilor/tocăriei, spălarea caloriferelor și corpurilor de iluminat, aspirarea mochetelor și pardoselilor, spălarea pardoselilor, igienizarea și dezinfectarea grupurilor sanitare, igienizarea și dezinfectarea bucătăriilor, îndepărtarea prafului de pe mobilierul de birou, curățarea aparaturii de birou cu soluții specifice.
Curățenie după constructor
- curățarea și degajarea resturilor după constructor (moloz, vopsea), curățarea pardoselilor, curățarea faianței, curățarea tocăriei, curățarea obiectelor sanitare, curățarea geamurilor, curățarea întrerupătoarelor și prizelor.
Curățenie industrială
- curățenia industrială se referă la curățarea interioară pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv a spațiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de mărfuri, hale industriale, diverse spații de depozitare și producție. Întreținerea și curățarea de spații exterioare, întreținere spații verzi și întreținere spații betonate (căi de acces, parcări, alei etc.).
Curățenie birouri
- spalarea geamurilor/tocariei, spalarea caloriferelor si corpurilor de iluminat, aspirarea mochetelor si pardoselilor, spalarea pardoselilor, igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, indepartarea prafului de pe mobilierul de birou si curatarea aparaturii de birou cu solutii specifice
Curățenie după petreceri
- degajarea resturilor după petrecere, degajarea scrumierelor, degajarea coșurilor de gunoi, aspirarea podelelor, spălarea podelelor mecanizat, îndepărtarea petelor de pe tapițerii și covoare.




Program de functionare

Informatii despre firma - Contact:
Adresa:
Tel: 0741.219.419 – Roxana Valu
Contact online
E-mail: roxana.valu@expertultauincuratenie.ro
Site: expertultauincuratenie.ro
Extra:
Misiunea noastră o constituie răspunderea cu promptitudine, profesionalism și calitate la solicitările clienților pentru servicii de curățenie în Craiova (industrial și civil, hotelier, financiar, clădiri birouri etc.).
Gaseste Firma Expert Facility & Cleaning din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.