Breaking

marți, 10 octombrie 2017

Angajări Lidl Craiova, Romania

Compania Lidl are in orasul Craiova 4 magazine despre care puteti afla mai multe aici. Lidl ofera un salariu foarte atractiv insa munca in magazine este destul de grea. Mereu pleacă angajati si mereu se fac angajari.

Dacă doriți să vă angajați la magazinul Lidl pe unul din urmatoarele locuri - Vânzător, Manager de Magazin sau Şef Vânzări Zonal, iată câteva informatii care să vă ajute să depuneți CV-ul:

Doresc să lucrez pntru Lidl. Unde pot afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile?
Pe site-ul nostru de cariere sunt publicate atât posturile vacante pentru magazine, pentru depozite și pentru sediul central cât și programe de formare profesională şi programe pentru absolvenţi.

Cum pot să aplic pentru o poziție din cadrul Lidl?
Îți mulțumim pentru interesul acordat companiei. Pentru a putea depune un CV, te rugăm să complezi formularul de candidatură din dreptul poziției dorite accesând site-ul de cariere, sau ne poți trimite un CV pe adresa recrutare@lidl.ro, cu specificarea poziției și orașului de care ești interesat.

Oferă Lidl posturi cu norma parțială pentru studenţi?
În cadrul companiei există atât poziții cu normă întreagă cât și poziții cu normă parțială. Pentru a verifica toate pozițiile disponibile, te rugăm să accesezi site-ul nostru de cariere.

Unde pot afla mai multe informații despre posturile vacante şi despre programele de dezvoltare în străinătate?
Pe site-ul nostru de cariere sunt publicate și toate oportunitățile de carieră în străinătate.

Am depus CV-ul și incă nu am primit niciun raspuns. Ce pot face?
Îți mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre. Dacă ai finalizat cu succes procesul de aplicare, se transmite automat pe adresa ta de Email o confirmare de recepționare a candidaturii, urmând ca ulterior, în maxim 2 săptămâni, să primești un răspuns. În cazul în care nu ai primit confirmarea pe Email, candidatura ta nu a ajuns la departamentul Resurse Umane și te îndrumăm să recompletezi formularul de candidatură disponibil pe site-ul nostru de cariere.

AICI gasiti toate posturile pe care vă puteti angaja la Lidl Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.