Breaking

duminică, 8 decembrie 2013

MITLIV Craiova - Firma de constructii

Constructii


MITLIV Craiova - Firma de constructii

Descriere firma:
MITLIV este o firma din Craiova care are ca obiect principal de activitate comercializarea materialelor de constructii, productia betonului si a otelului beton fasonat.
Ca o scurta prezentare a activitatii, MITLIV opereaza pe piata materialelor de constructii prin:
» vanzari directe prin depozitele proprii
» distributie
» servicii


Informatii despre firma:
Craiova
Calea Dunarii, Nr.1, Tel/Fax: 0251.429.603
Calea Dunarii, Nr.14A, Tel/Fax: 0251.429.603
Calea Severinului, Nr.46, Tel/Fax: 0251.587.230
Bvd. Dacia, Nr.69, Tel/Fax: 0251.552.162


E-mail: office@mitliv.ro
Site: www.mitliv.ro
Anul infiintarii :






Extra:
Calitatea, diversitatea si promptitudinea serviciilor pe care le pune la dispozitie si nu in ultimul rand practicarea unor preturi de fidelizare, au facut ca renumele si increderea de care se bucura aceasta firma in partea de sud a Romaniei sa creasca de la an la an. Si pentru ca orice client este important, oferta companiei devine din ce in ce mai complexa incluzand servicii ca: transportul, manipularea si descarcarea marfii la destinatie precum si inchirierea de utilaje.

Consecventa valorilor si principiilor pe care le-a recunoscut si însusit înca de la înfiintare, compania Mitliv Exim din Craiova, lider pe piata locala a materialelor de constructii, pune în centrul preocuparilor sale angajamentul total al întregii organizatii în vederea obtinerii satisfacerii exigentei clientilor.

Succesul nostru în aceasta ramura de activitate, confirmat de altfel de Camera de Comert si Industrie Oltenia, nu ar fi existat, daca ne-am fi îngaduit sa ne abatem macar o data de la misiunea noastra fundamentala, aceea de a ne servi clientii.

Gaseste MITLIV Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.