Breaking

duminică, 26 aprilie 2020

Mercur Center Mall program pe perioada pandemiei

Centrul comercial Mercur Craiova și-a întrerupt programul de funcționare din data de 23 martie până în data de 16 mai când expiră a doua ordonanță militară. Pentru a limita răspândirea Covid-19, Mercur Craiova anunță că există posibilitatea prelungirii perioadei în care magazinul este închis, în funcție de evoluția pandemiei Coronavirus și de emiterea unei noi ordonanțe militare.

Vestea bună este că supermarketul Profi din incinta Mercur, va rămâne deschis în regim non-stop ca și până acum.

Comunicatul preluat de pe pagina de Facebook a centrului comercial Mercur Craiova






MERCUR CENTER SUSPENDĂ ACTIVITATEA PENTRU A LIMITA RĂSPÂNDIREA COVID-19

- În interesul comunității locale în care își desfășoară activitatea, Mercur Center își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie și până la data de joi 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

- Supermarketul PROFI va rămâne deschis, în regim non-stop, ca și până acum.

- Decizia de a sista temporar activitatea centrului comercial face parte din politica noastră de responsabilitate față de clienți, retaileri și angajații noștri, a căror siguranță și sănătate sunt prioritare pentru noi, în aceste momente dificile.

- Am considerat că este esențial ca, alături de partenerii noștri, să luăm această măsură de prevenire, fără precedent, vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm să vă întâmpinăm sănătoși, atunci când situația va reveni la normal.

- Mercur Center a fost în această perioadă în contact permanent cu autoritățile, implementând măsuri speciale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus și a asigurat un mediu sigur pentru cumpărături și relaxare.






Vedeți și programul Exflor Craiova in timpul pandemiei Covid-19

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.