Breaking

vineri, 4 septembrie 2015

Bistro El Greco Craiova


Firma Bistro El Greco din Craiova - restaurant bistro, patiserii si serviciu de catering in Craiova - despre firma, adresa, numere telefoane pentru contact si program.

Descriere firma:
Restaurantul Bistro El Greco din Craiova a fost infiintat in anul 2005 si pune la dispozitia clientilor un meniu bogat si diversificat, de la specialitati grecesti pana la cele mai consacrate preparate din bucataria internationala, menit sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi ale clientilor.

Bistro El Greco dispune si de serviciu de catering unde locuitorii orasului Craiova pot comanda preparate precum: Supe si Ciorbe, Antreuri reci, Antreuri calde, Platouri, preparate din carne de porc, de pui, de vita, de miel si de peste,Fructe de mare, Paste, preparate la cuptor, Pizza, Garnituri, Salate, Deserturi, Prajituri si Racoritoare.

Situat pe cel mai cunoscut bulevard al Craiovei, Calea Bucuresti, Bistro El Greco are o capacitate de 110 locuri la parter, la subsol detine un spatiu pentru nefumatori de 12 locuri precum si un separeu de 18 locuri pentru conferinte sau evenimente deosebite din viata ta.
Locatia dispune si de o terasa intima si perfecta pentru zilele calduroase de vara.
Bistro El Greco are un meniu bogat si diversificat, de la specialitati grecesti pana la cele mai consacrate preparate din bucataria internationala, menit sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi ale clientilor nostri.



Program de lucru:

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Craiova, Str. Calea București, Bl M7-M8, parter
Telefon: 0351 442 442 / 0251 416 549
CONTACT ONLINE
e-Mail: contact@elgreco.ro
Site: http://elgreco.ro/
Extra:
Numerele de telefon la care puteti face comanda pentru catering de la El Greco sunt: 0351 442 442 si 0251 416 549.
Programul de livrare este intre 10:00 si 24:00 iar comanda minima este de 25 de lei.

Gaseste firma Bistro El Greco din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.