Urgent Curier - Curierat Craiova

Curierat


Urgent Curier - Curierat Craiova

Descriere firma:

Firma nationala de curierat Urgent Curier este o companie cu actionariat romanesc, creata pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat local, national si international, precum si semicurierat.

Urgent Curier detine un parc auto de aproximativ 700 masini ce cuprinde: MAN TGL/LE, Mercedes Sprinter,Peugeout Boxer,Renault Master,Iveco,etc.

Fan Courier ofera urmatoarele tipuri de servicii:

Curierat rapid local
Serviciul se efectueaza in aceeasi localitate aflata pe teritoriul Romaniei si consta in preluarea expeditiilor de la adresa de expeditie si livrarea acestora la adresa indicata de catre expeditor in momentul predarii expeditiei catre URGENT CURIER. Serviciul accepta expeditii de tip plic (maxim 1 kg.), colete si grupaj (paletaj), livrarea acestora se face in sistem door to door pe intreg teritoriul Romaniei. Expeditiile se livreaza in termen de maxim 24 ore pentru expeditiile preluate de luni pana vineri si de maxim 36 - 48 ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata indiferent de localitatea de destinatie.

Curierat rapid national
Serviciul se efectueaza in aceeasi localitate aflata pe teritoriul Romaniei si consta in preluarea expeditiilor de la adresa de expeditie si livrarea acestora la adresa indicata de catre expeditor in momentul predarii expeditiei catre URGENT CURIER. Serviciul accepta expeditii de tip plic (maxim 1 kg.), colete si grupaj (paletaj), livrarea acestora se face in sistem "door to door” pe intreg teritoriul Romaniei. Expeditiile se livreaza in termen de maxim 24 ore pentru expeditiile preluate de luni pana vineri si de maxim 36 - 48 ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata indiferent de localitatea de destinatie.

Curierat international
Urgent Curier a lansat in anul 2009 serviciul de curierat rapid international, prezent in 250 de tari din intreaga lume. Acesta este adaptat cerintelor actuale ale pietei fiind structurat pe doua tipuri, STANDARD si EXPRESS, se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Informatii despre firma:
Adresa : Bdul. Decebal, nr. 85 in incinta halei de mobila (fosta IML), peste drum de intrarea in targul comercial SUCPI

Program:
Expeditiile se preiau de luni pana vineri intre orele 10:30 - 19:00* si sambata intre orele 09:30 - 15:00. La cererea expresa a clientului si in masura in care acest lucru este posibil, expeditiile se pot ridica si in afara orelor de program. La cererea clientului expeditiile preluate vineri se pot livra sambata, fara a se percepe taxe suplimentare .

Telefon: 0726723044;  0731077358;  0752223044

E-mail:

Site: https://www.urgent-curier.ro


Extra:
Urgent Curier a fuzionat cu firma Cargus de la 1 iulie 2014


Gaseste Urgent Curier din Craiova pe harta

Spuneti-va parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.

Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.