Breaking

marți, 1 iulie 2014

Micos Catering Craiova

Alimentatie - Catering

Micos Catering Craiova


Descriere firma:
Firma Micos Catering va ofera servicii de catering, organizari de mese festive, bufet suedez si pizza service, venind in sprijinul dumneavoastra cu alcatuirea unor meniuri in functie de necesitati.

Meniul zilnic se actualizeaza saptamanal. Comenzile se efectueaza cu o zi inate iar pretul meniului complet este de 10 ron.

Informatii despre firma:
Adresa: Str.Nicolae Iorga nr.56, Craiova , jud. Dolj

Comanda si contact :
Telefon: 0351-467368;
0765-539953;
0756-364832
e-mail:

Program de lucru:
Intre 12:00 si 22 :00

Site:










--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:
Gatitul sanatos si o viata mai lunga incep chiar acum. Folosim metode moderne de a gati, ce permit pastrarea elementelor nutritive si a aromei alimentelor, prin fierbere in abur, inabusit sau sote realizate in vase speciale.Preparam de asemenea si delicioase gratare.

Folosim cantitati reduse de grasimi saturate, reducem cantitatea de sodiu din retete si curatam legumele prin frecare pentru a-si pastra valoarea nutritiva.

Oferta noastra pentru astfel de preparate o gasesti accesand sectiunea Preparate dietetice.

Firma noastra va ofera masa de pranz in ambalaje de unica folosinta. Transportul se face in lazi izotermice, care permit pastrarea temperaturii, astfel ca dumneavoastra veti beneficia de un pranz cald, exact asa cum va doriti.

Meniul zilnic se actualizeaza saptamanal. Comenzile se efectueaza cu o zi inate iar pretul meniului complet este de 10 ron.

De asemenea onoram orice fel de comanda din meniul nostru general.


Gaseste Micos Catering pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.