Pizza Masetti Craiova

Alimentatie - Pizzerii

Descriere firma: Pizza Masetti Craiova livreaza la domiciliu cea mai gustoasa pizza pregatita dupa retete traditionale italienesti, respectand cu strictete cantitatile si calitatea ingredientelor folosite.

Secretul maestrilor bucatari si folosirea ingredientelor mereu proaspete: sunca, bacon, salam, mozarella, porumb dulce, legume proaspete,ulei de masline, fac din pizza Masetti cel mai bun produs de pe piata din Craiova.

Blatul pizzei realizat din aluat fin, copt pe vatra sau in tava este mereu la fel de subtire, crocant si completeaza perfect savoarea ingredientelor.

Toate produsele noastre pentru livrarile la domiciliu sunt pregatite din momentul lansarii comenzii; ingredientele de baza , blatul copt pe vatra sau in tava si sosul fiind preparate in aceeasi zi.

Ne straduim ca toate comenzile, sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Masetti Pizza Craiova livreaza produsele in cutii alimentare termoizolante pentru ca acestea sa ajunga la clientii nostrii cat mai fierbinti si fara sa-si piarda prospetimea . Pizza pregatita de noi are intotdeauna diametrul de 30 cm si calitatea pe care o astepti.

Iti oferim cel mai bun raport pret-calitate de pe piata actuala.

Adresa: Localitatea Craiova, jud Dolj, Strada Dezrobirii nr.55
Telefon contact: 0251 53 22 66; 0767 060 280; 0746 672 564
E-mail: office@pizzamasetti.ro
Site: http://pizzamasetti.ro
Anul infiintarii :

Extra:
Program livrari
PIZZA CRAIOVA
09:00 – 01:00

Gaseste Pizza Masetti Craiova pe harta

Spuneti-va parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.

Categorii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.