Breaking

duminică, 8 ianuarie 2012

COMIR SRL Craiova

Constructii

COMIR SRL Craiova

Descriere firma: SC Comir SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1992 si care presteaza o gama larga de servicii in domeniul retelelor de gaze naturale, apa, canalizare, instalatii petroliere, termice, electrice si telecomunicatii.

SC COMIR SRL Craiova dispune de cca. 10.000 mp de teren pentru o eventuala extindere, unde sunt amenajate spatii de producţie si depozitare cu racorduri la toate utilitatile: energie electrica, termica, apa, canalizare si gaze. Sediul societaţii dispune de depozite, birouri cu dotari specifice activitatilor de productie si proiectare (calculatoare, copiatoare, plotter, imprimante etc.) si spatii de cazare intr-o cladire (subsol, parter, etaj 1, magazie).

Firma COMIR Craiova si-a adaptat permanent metodologia si serviciile astfel incit sa poata raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor.

Proiectantii experimentati ai firmei COMIR Craiova ofera solutii de executie a proiectelor la un pret competitiv, intr-un timp de realizare scurt prin intermediul proiectarii asistate de calculator. Proiectarea si desenarea asistata de calculator precum si gradul ridicat de pregatire a specialistilor este o componenta de baza a firmei COMIR SRL Craiova.

Firma COMIR Craiova ofera clientilor solutii pentru orice faza a derularii unui proiect incepind de la faza de proiectare pina la finalizarea lucrarilor de executie.

Adresa: Localitatea Craiova, jud Dolj, Str. Teilor, Nr. 101, Cod postal 200120
Telefon contact: 0251 414 757
E-mail: office@comir.ro
Site: http://www.comir.ro
Anul infiintarii: 1992









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra:

Gaseste COMIR SRL Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.