Breaking

joi, 20 decembrie 2018

Magazin de incaltaminte CCC in Electroputere Mall Craiova

Firma "CCC" din Craiova - magazin de incaltaminte pentru barbati, femei si copii in Electroputere Mall Craiova - despre firma, adresa, email pentru contact si program.

Categoria Magazine fizice Magazine online Mall Hipermarket

Intre multele magazine din mall-ul Electroputere Parc din Craiova, la categoria de fashion, se numara si magazinul CCC, care este o firma din Polonia ce vinde incaltaminte la moda pentru barbati, femei, rineri si copii de toate varstele. Firma CCC are magazine cu incaltaminte in toata tara si cum spuneam mai sus, si in mall-ul Electroputere Craiova.





Magazinul CCC vinde vinde incaltaminte din piele naturala marca proprie, iar cea mai populara dintre ele este "Lasocki, marca din piele naturală". Brandul de incaltaminte Lasocki a fost disponibil doar pentru femei, insa acum firma CCC produce incaltaminte Lasocki si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual, dar și pentru copii: Lasocki Kids și Lasocki Young.

Pe lângă brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC oferă de asemenea încălțăminte cu licență Disney, adorată de cei mici, pe care se regăsesc personajele preferate de desene animate.

CCC oferă nu doar o gamă variată de încălțăminte, ci și genți la modă și accesorii. CCC aduce pe piața din România ultimele tendințe în modă și oferă în același timp prețuri accesibile, depunând toate eforturile pentru a se asigura că varietatea produselor și calitatea serviciilor se ridică la nivelul așteptărilor clienților.

Program de functionare - Program Service
Zilnic: 10:00 - 22:00

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Electroputere Mall Craiova, Str. Calea București, nr 80, CRAIOVA, Dolj
Telefon:

Contact online
E-mail: 2449.craiova.elektroputereparc@ccc.eu
Site: www.facebook.com/CCC.Romania




Extra:
Intră în spiritul Crăciunului cu ajutorul unor daruri magice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.