Breaking

miercuri, 4 aprilie 2018

CS ROMANIA - IT&C si software Craiova

Firma CS ROMANIA din Craiova - Dezvoltare Software, Testare, Întreținere, Aplicații software la cheie, Design, Punere in functiune, Implementare IT, despre firma, adresa si numar de telefon pentru contact.

Categoria IT Electronice Software Reparatii

Descriere firma:
CS ROMANIA din Craiova este o companie de servicii software, membră a CS Communication & Systèmes, un grup tehnologic de vârf specializat în servicii de dezvoltare software și dezvoltare de produse software. În cei 26 de ani de prezență pe piață, CS ROMANIA a desfășurat proiecte IT&C complexe și are o experiență semnificativă în dezvoltarea și întreținerea de software pentru sisteme critice de informare în domenii precum aeronautica, spațiu, energie, transport inteligent și telecomunicații.

Activitatea firmei CS ROMANIA este construită în jurul a trei tipuri de servicii:

Dezvoltare
Testare
Întreținere
Sisteme de comandă și control
Dezvoltare
Implementare
Întreținere
Aplicații la cheie
Design
Dezvoltare
Punere in functiune
Întreținere

Program de functionare

Informatii despre firma - Contact:
Adresa: Strada Păcii, nr. 29, CRAIOVA, Dolj
Tel: +40-(0)251-41 28 50; +40-(0)351-41 58 88
Fax: +40-(0)251-41 73 07
Contact online
E-mail: office@c-s.ro
Site: www.c-s.ro
Extra:
Oferim servicii IT de înaltă calitate pentru sistemele critice, asigurând optimizarea proceselor de afaceri ale clienților noștri și furnizând instrumentele adecvate pentru o gestionare eficientă a sistemelor în timp real și a altor sarcini operaționale complexe. Având în vedere natura critică a serviciilor noastre, sincronizăm eforturile noastre de cercetare și operaționale cu obiectivul nostru pe termen lung de a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori naționali și regionali de servicii software de înaltă calitate pentru sistemele critice de tip misiune.

Gaseste Firma CS ROMANIA din Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.