Breaking

miercuri, 15 noiembrie 2017

Black Friday in magazinele Altex online si offline in Craiova

Magazinul Altex din mall-ul Auchan Electroputere parc din Craiova v-a organiza si in 2017 reduceri in cadrul evenimentului Black Friday 2017. De fapt toate magazinele Altex din tara vor avea reduceri si in plus, reduceri Black Friday vor fi si pe site-ul WWW.ALTEX.RO.

Black Friday la Altex in 2017 se va organiza maine 16 noiembrie 2017.

In Craiova, Altex are magazine in doua locatii si detalii despre ele veti gasi AICI. La fel ca si anul trecut, ambele magazine au organizat Black Friday.

Daca doriti sa va faceti cumparaturile online pentru a evita aglomeratia din magazine, Altex va recomanda cateva lucruri care sa va permita sa gasiti si sa cumparati produsul dorit in doar cativa pasi.

In primul rand, intrati in magazinul online Altex si faceti un cont daca nu aveti s-au logati-va in contul vostru pentru a nu mai pierde timp maine 16 noiembrie 2017. Completati-va corect datele personale si adresa de livrare.

Localizati-va produsul sau produsele dorite si adaugati-le in Wishlist. Accesati apoi sectiunea Wishlist din contul vostru Altex si salvati adresa la bookmark-ul browserului.





Cateva reduceri pe care Altex le va face maine de Black Friday

Pana la 1.800 de lei reducere la laptopuri.

Pana la 2.300 de lei reducere la televizoare de toate diagonalele.

Pana la 700 de lei reducere la telefoane smartphone.

Pana la 80% reducere la produsele de ingrijire personala.

Pana la 60% reducere la esspresoare de cafea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.