Breaking

joi, 9 noiembrie 2017

Bilete Universitatea Craiova - Slavia Praga

De unde se pot cumpara bilete pentru meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga, cat costa un bilet si la ce ora va incepe festivitatea de inaugurare a stadionului.

Biletele pentru meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga care se desfasoara vineri 10 noiembrie 2017 in cadrul inaugararii noului stadion al Universitatii s-au pus in vanzare de miercuri 8 noiembrie si se poate cumpara de la casele de bilete ale Salii Polivalente din oras.

Programul caselor de bilete de la Sala Polivalenta Craiova este:
miercuri și joi - între orele 10 și 21
vineri incepand cu ora 10 până la ora începerii evenimentului de inaugurare




Cand incepe
Evenimentului de inaugurare va incepe la ora 18:30 si apoi va incepe si meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga.

Suporterii din țară pot procura bilete pentru meci de la partenerii clubului: orice stație OMV și orice magazin sau reprezentanță Orange, Vodafone, Cosmote, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

Clubul a hotarat ca suporterii care si-au cumparat un abonament valabil pentru meciurile Universitatii din campionat si Cupa Romaniei sa poata intra la meciul de inaugurare a stadionului in baza abonamentului fara a mai plati altceva.

Pretul biletelor la meciul dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga
Tribuna VIP: 100 lei
Tribuna I: 40 lei
Tribuna II: 30 lei
Peluze: 15 lei

sursa: www.csuc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.