Breaking

duminică, 29 martie 2015

Fast and Furious 7 in cinematograful "Colours Cinema" Craiova

Mult asteptatul film "Fast and Furious" partea a 7-a va avea premiera in Romania pe 3 aprilie 2015. In cinematograful "3D Colours Cinema" din Craiova, filmul "Fast and Furious 7 - Furios şi iute 7" va avea avampremiera joi 2 aprilie de la orele: 18:20, 20:30 si 21:00.

Rezervarile se pot face pe site-ul oficial al cinematografului incepand de astazi. Vedeti AICI cum se face o rezervare la cinematograful "3D Colours Cinema" din Craiova.

Tot de joi 2 aprilie, Furious 7 va intra in avampremiera si in cinematograful Patria din Craiova, unde filmul va putea fi vazut de la ora 18:00 si de la ora 21:00.


Detalii despre filmul Fast and Furious 7


Actori: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Djimon Hounsou, Luke Evans si Kurt Russell.
Regizor: James Wan
Genul: Acţiune, Crimă si Thriller

Descriere:
Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trailer Fast and Furious 7

Un comentariu:

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.