Breaking

duminică, 24 august 2014

The Expendables 3 intra in cinematograful 3d colours Craiova

Joi 28 august 2014, in cinematograful Cinema 3D colours din Craiova are premiera filmul de actiune: The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3.

In rolurile principale ale partii a 3-a a seriei "The Expendables" joaca actori precum: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Antonio Banderas, Harrison Ford, Kellan Lutz, Wesley Snipes, Terry Crews, Randy Couture, Ronda Rousey

Regizorul filmului este Patrick Hughes iar filmul se incadreaza in urmatoarele genuri: Acţiune, Aventuri si Thriller.

Premiera in America a avut loc pe 15 August 2014 iar Joi 28 august are loc premiera si in Craiova, in cinematograful Cinema 3D colours.

Despre film: "Eroi de sacrificiu 3" îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) È™i restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule È™i implicit un personaj pe care Barney a fost forÈ›at să-l ucidă…sau cel puÈ›in aÈ™a a crezut.


Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi.

Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din Eroi de sacrificiu de până acum.









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pretul biletelor il gasiti aici iar despre rezervare online gasiti detalii aici.

Trailerul filmului The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.